Aktywne Wpisy

KitaxKita +1199
Często pojawia się argument
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura
no ogólnie konfitura ma rację, ale forma protestu jest zła
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura

CipakKrulRzycia +34
źródło: 1000000462
Pobierz

@ediz4: nie tylko gównem. Także obelgami, pogardą, rozsiewaną nienawiścią do Polaków.
I nie tylko on, reszta jego partii też.
Ty też, wyklinasz wykopków od parobasów, głupków, debili, matołów, idiotów, itd, itp:
Mowa nienawiści pisu
@spere: Bo nimi są - nie posiadają żadnej wiedzy a wypowiadają się o rzeczach o których nie mają pojęcia. Wy od lat wyzywacie biednych, starszych i całą resztę i wcale Ci to hipokryto nie przeszkadza.
https://www.polskieradio24.pl/5/3/Artykul/269135,Atak-w-biurze-PiS-zginela-jedna-osoba
@ediz4: o kurva, masz na tyle tupetu że przyznajesz wprost, że pogardzasz ludźmi, pomijając że się wywyższasz, gdy wielokrotnie to ty byłeś tu orany merytorycznie
@spere: pogardzam nieukami co się wypowiadają w tematach o których nie mają pojęcia. Ty pogardzasz każdym kto głosuje nie tak jak Ty - to znaczna różnica pomiędzy nami.
@ediz4: mam w dupie kto jak głosuje, jak dla mnie może głosować na obojętnie kogo
ty jednak nie rozumiesz podstawowych pojęć - wyklinam tych którzy omamiają, przekupują, oszukują wyborców, bo robią to cynicznie z premedytacją, a nie wyborców, z wyborców cisnę bekę jeśli dali się przekupić, oszukać, omamić, cisnę, ale nimi nie pogardzam, to właśnie dokładnie BIEDNI
@ediz4: mój dziadek był członkiem podziemia, po wojnie łaziła i rozpytywała za nim milicja, przestań wycierać sobie gębę pamięcią ludzi którzy ginęli za ten kraj, mi to nie imponuje
ale pamięcią JP2, możecie, jak najbardziej, jeszcze jak - młode pokolenia tym szybciej I bardziej będą rzygać tym kultem
@spere: mój był Witoldem Pileckim więc przestań sobie wycierać mordę
@ediz4: i widzisz lewusie, jak łatwo szyderczo szydzić z wartości, z bohaterów którzy cierpieli za ten kraj
masz, oraj dalej, strzelaj do Polaka:
źródło: comment_1633602110AErdght3ICgeOM6ptBCR3Y.jpg
Pobierz@ediz4: yy, kto? Kaczyński? xD No tu masz rację
bo Niesiołowski to typowy prawak, usta pełne frazesów konserwatywnych chrześcijańskich, a jak to u nich, życie swoją drogą
trzech ich było, patriotów tradycyjnych, Niesiołowski, Łopuszański, Jurek