Wpis z mikrobloga

@chigcht:

Ziomeczku, oczywiście, że żyje się lepiej, bowiem trudno jest w 6 lat r------ć dorobek 25 lat udanej transformacji gospodarczej.

Oczywiście ja w swoim komentarzu mówiłem o kwestiach stricte gospodarczych. Uważam, że sama struktura społeczeństwa od 2015 ma się znacznie gorzej i główna w tym zasługa Prawa i Sprawiedliwości, która właśnie od 2015 pcha nas we wschodnie rejony, zamiast zacieśniać relacje gospodarcze z krajami Europy
  • Odpowiedz
  • 1
@Neubert tez ty i twoi smieszni teczowi koledzy maja swoj czynny udzial w polaryzacji spoleczenstwa - albo wierzysz w 543 plcie i wspierasz lpg i kazdy ksiaze to p-----l albo jestes przeciwko nam. Nie zrzucaj winy tylko na jedna strone, manipulancie.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 15
@defkor:

albo wierzysz w 543 plcie i wspierasz lpg i kazdy ksiaze to p-----l albo jestes przeciwko nam.

Zaskoczę cię pewnie, ale nie wiem o jakich 543 płciach piszesz.

Jak znajdziesz chociaż jeden mój komentarz w tym temacie, to będę niezmiernie wdzięczny.
  • Odpowiedz
  • 28
@chigcht

W Polsce z roku na rok żyje się coraz lepiej i to jest fakt

Tej było do niedawna, ostatnie 2, 3 lata raczej jest dla przeciętnego Polaka zarabiającego średnią z roku na rok coraz gorszej i na mniej go stać. Energia, żywność, śmieci, gaz, paliwo - wszystkie podstawowe dobra rosną jak p--------e.
  • Odpowiedz
@Poldek0000: Nie wiem kto to liczył, chyba jakiś memiarz bez szkoły.
2020 euro 4,50zł minimalna 2600 = 580 euro

2021 euro 4,60zł minimalna 2800 = 609 euro
  • Odpowiedz
Chodzi mi również o polaryzację społeczeństwa, którego głównymi architektami są Jarek Kaczyński, Kurski i reszta jego schedy.

@Neubert: No tak - Jarosław Kaczyński obrzucał gównem ludzi pod krzyżem i zabił Marka Rosiaka.

Ziomeczku, oczywiście, że żyje się lepiej, bowiem trudno jest w 6 lat r------ć dorobek 25 lat udanej transformacji gospodarczej....

Aha to ta transformacja powoduje że się rozwijamy pomimo fatalnych według Ciebie rządów PiS-u - alternatywna rzeczywistość widzę ma
  • Odpowiedz
@Jabby: Teraz widzę Turcja w modzie, PIZ WPROWADZA NAM WENEZUELĘ już niemodne?

@Neubert:

Chodzi mi również o polaryzację społeczeństwa, którego głównymi architektami są Jarek Kaczyński, Kurski i
  • Odpowiedz