Aktywne Wpisy
ocobiega +36
Mam nadzieję, że moja córka nie będzie ładną Juleczką, bo nie sądzę, aby fakt że jestem ojcem był silniejszy niż fakt że jestem mężczyzną.
#dupeczkizprzypadku #s--s #tinder #zwiazki #rodzina
#dupeczkizprzypadku #s--s #tinder #zwiazki #rodzina
Noct +70
Mirki, uważajcie na #k--------------i, zmienił się skład. Nie wiem dokładnie kiedy, ale teraz zajeżdża taką sztuczną czekoladą, jeśli kojarzycie kiedyś figurki mikołajów były z czegoś podobnego. Przypomina taką "starą sztuczną czekoladę" i naprawdę się zawiodłem już samym zapachem po otwarciu opakowania.
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Oczywiście to już nie są Wafelki z kremem kakaowym w czekoladzie, tylko Wafelki kakaowe zdobione czekoladą mleczną.
W składzie zmniejszyła się ilość miazgi kakaowej i zwiększyła tłuszczu palmowego. Podejrzewam, że obecnie
Takie manipulacje zawsze śmieszą
Nawet niektóre neuropki to dostrzegają
W Polsce z roku na rok żyje się coraz lepiej i to jest fakt
To poczekaj aż inflacja sięgnie 20% jak jest obecnie w Turcji. Wtedy będzie się żyło jeszcze lepiej.
Ziomeczku, oczywiście, że żyje się lepiej, bowiem trudno jest w 6 lat r------ć dorobek 25 lat udanej transformacji gospodarczej.
Oczywiście ja w swoim komentarzu mówiłem o kwestiach stricte gospodarczych. Uważam, że sama struktura społeczeństwa od 2015 ma się znacznie gorzej i główna w tym zasługa Prawa i Sprawiedliwości, która właśnie od 2015 pcha nas we wschodnie rejony, zamiast zacieśniać relacje gospodarcze z krajami Europy
2021: 450 euro
Zaskoczę cię pewnie, ale nie wiem o jakich 543 płciach piszesz.
Jak znajdziesz chociaż jeden mój komentarz w tym temacie, to będę niezmiernie wdzięczny.
Tej było do niedawna, ostatnie 2, 3 lata raczej jest dla przeciętnego Polaka zarabiającego średnią z roku na rok coraz gorszej i na mniej go stać. Energia, żywność, śmieci, gaz, paliwo - wszystkie podstawowe dobra rosną jak p--------e.
2020 euro 4,50zł minimalna 2600 = 580 euro
2021 euro 4,60zł minimalna 2800 = 609 euro
XD srogie
płaca minimalna w 2020 - 0,1BTC
płaca minimalna w 2021 - 0,02 BTC
Patrzcie zbiednieliśmy kilkunastokrotnie
@Neubert: No tak - Jarosław Kaczyński obrzucał gównem ludzi pod krzyżem i zabił Marka Rosiaka.
Aha to ta transformacja powoduje że się rozwijamy pomimo fatalnych według Ciebie rządów PiS-u - alternatywna rzeczywistość widzę ma
@Neubert: