Aktywne Wpisy

Metodzik +719
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

iquiet +9
Grzejniki aluminiowe to taki bubel, że szok.
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
źródło: image_picker_D6FF8D9F-FC65-4D1E-88F9-DFDA63751D30-5887-00000ED10FDCDE7D
Pobierz

Kiedyś za dzieciaka miałem trochę kart ale wszystko sprzedałem. Ostatnio się zastanawiałem czy nie zacząć zbierać od nowa ale widzę że ogólnie na polskim rynku dostępność jest raczej lipna (chyba że mówimy o tonie podróbek na allegro) natomiast ten jeden sklep ma w miarę jeszcze sporo dostępnych rzeczy i chyba nawet najtaniej (porównywałem aktualnie boxy shining fates - ten duży z evee, mały z Pikachu z tą duża karta i cztery takie z 4 boosterami+przypinka i karta promo). Warto generalnie kupować te zestawy czy średnio ? (W planach też byłoby pogranie więc taki zestaw że znacznikami, matą i całymi tymi p--------i też spoko)
Pytam z ciekawości bo nie mam absolutnie żadnego pojęcia jak to teraz wygląda. Tanio nie jest ale pojedyncze boostery gdzieniegdzie widzę że po 16-17 zł też są
#pokemon #grybezpradu #pokemontcg o ile ktokolwiek tutaj zagląda xd
A no i kwestia wybierania w empiku akurat nie wchodzi w grę bo u mnie w mieście nie mają ani jednego produktu związanego z ptcg xd. Tylko paczka boosterów do mtg i chyba
Mówisz o koszulkach, albumach itd ? Myślałem żeby sobie kupić jeden z tych zestawików