Aktywne Wpisy
ciemnienie +31
W byciu mamą, w zasadzie już od momentu, gdy dziecko opuściło moje ciało, najbardziej dobijające jest, że w zasadzie przestajesz się już liczyć dla innych jako istota ludzka. Od teraz nie jestes człowiekiem, tylko matką a magicznie twoje siły i zasoby stają się niewyczerpalne. Nie czujesz zmęczenia, bólu, nie musisz spać i nie chorujesz. To znaczy, czujesz i chorujesz, ale inni mają to najczęściej totalnie w dupie. I najlepsze, że najmocniej dotyka
Mega_Smieszek +475
#gotujzwykopem #ramen #arinkaofood
@Viking-: No to jest jakis argument :P
Kto co lubi. Ja wole znalezc miejsce w szafce i jak mam ochote na jaja to wyciagam, wlaczam i po temacie :)
Inaczej nie ma szans, żeby wszystkie wyszły tak samo.
Wiesz może co było nie tak z tym jajkiem? Kury znam osobiście, chodzą po łące sąsiada mojej ex teściowej, mają kilka kogutów, jeden kogut na dwie kury także wypas.
Skąd one mają wiedzieć jakie jaka maja znosić skoro są niezmotywowane?
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnio się w sówid wkręciłem i bialko ścinam na patelni w ringu 8cm, na to kładę chipsy z wędzonego boczku na górę zsówidowane żółtko.
I to jest dopiero pyszne(。◕‿‿◕。)
@arinkao: bierzesz jakiś patyk np trzonek drewnianej łyżki i zawijasz na nim na środku uszy od torby a końce opierasz na brzegach garnka. Nie wiem czy dobrze to wyjaśniłem
@350791: No tak, logiczne.