Wpis z mikrobloga

Wydaje mi się, że Wiki jednak jest graczem i dobrą aktorką dlatego raz jedzie w płacz a później jara z Klauno faje jak gdyby nigdy nic i w ogóle. Jeśli jest inaczej to ma nakopane w głowie xD
#hotelparadise
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MatPL1122: nie, po prostu nie widzi tego co my widzimy. Ona myślała, że może ufać Launo, później się okazało, że jednak nie i że niby Miłosz knuł przeciwko niej. Dziewczyny wszystko na Miłosza zwaliły, więc ona zaczęła wierzyć im...
  • Odpowiedz
@MatPL1122: może po prostu miała nadzieję, że będzie inaczej. Będąc tam nie zdawala sobie sprawy jak bardzo po niej jadą. Poza tym wóz albo przewóz. Jesteś sam gdzieś daleko albo próbujesz się dogadać albo się poddajesz i wracasz ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Hogataa26: tylko nawet wyrocznia jej powiedziała, że Launo ją obgaduje. Na pandorze też klauno jej odpowiedziała tak, że nawet debil sie kapnie „ej k---a ona nie jest moją psiapsi i na pewno jest przeciwko mnie”
  • Odpowiedz
@lukixx ale Launo sprytnie w rozmowie tuż po wyroczni powiedziała, że wcześniej jej nie lubiła, a potem zmieniła zdanie, więc głupia Wiktoria sądzi, że odpowiedź dotyczyła tego wcześniejszego okresu, a teraz jest już cacy.
  • Odpowiedz