Wpis z mikrobloga

@Kaczypawlak: Wiesz, trochę, po prostu nie wypada #!$%@?ć, przed sektą polskich głupoli, tej UE, w której dorobił się takiej kasy, że stać go na wysyłanie córki na studia płatne 100K - na uniwerek, który kłania się LGBT i szczyci tym, że należy do awangardy pracodawców przyjaznych LGBT. Pomijam już to, że gdyby nie te tęczowe, lewackie socialmedia - to ci głosiciele poglądów, zwani błędnie dziennikarzami, czy redaktorami - obecnie gówno by
Wiesz, trochę, po prostu nie wypada #!$%@?ć, przed sektą polskich głupoli, tej UE

@tombeczka: jednak Wielka Brytania jest poza UE¯\_(ツ)_/¯

Pomijam już to, że gdyby nie te tęczowe, lewackie socialmedia - to ci głosiciele poglądów, zwani błędnie dziennikarzami, czy redaktorami - obecnie gówno by znaczyli.

@tombeczka: co dalej nie zmienia faktu, że chrzanisz od rzeczy, a sam Ziemkiewicz to cóż, pięknie opisywał III RP, polecam ci "Polactwo" jego( ͡°
Tak szczerze czy jego córka jest cielakiem że trzeba ją posyłać? Dostała się na jedną z lepszych na świecie uczelni zdała egazaminy czy co tam trzeba, przeszła kwalifikacje. Ma ochotę się tam uczyć. To co Ziemkiewicz ma się teraz położyć Rejtanem i zabronić jej nauki ? #!$%@? ludzie. To jest dorosła kobieta uczy się gdzie chce.
@Kaczypawlak: Czytałam i Ziemkiewicza i Michalkiewicza, myślę, że mam całkiem niezły przegląd współczesnych tzw. prawicowych publicystów (Gadowski, Sumliński, Rola) , gdybym była na jakiejś politologii, czy dziennikarstwie - to pokusiłabym się o jakąś krytyczną pracę magisterską. Ci faceci, metodą prób i błędów, ustalili sobie pewne narrację, które chwyciły jak ryba robaka - i lecą na tym od lat, zarabiając solidne pieniądze. Sprzedając swoje bajki w postaci książkowej i poprzez - znienawidzone,
które chwyciły jak ryba robaka - i lecą na tym od lat, zarabiając solidne pieniądze.

@tombeczka: Michalkiewicz non stop to samo powtarza( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sprzedając swoje bajki w postaci książkowej i poprzez - znienawidzone, lewackie socialmedia (które, o zgrozo, dały im chyba największe zasięgi w historii ich działalności). Nie ma wątpliwości co do tego, że okres polskiej transformacji III RP to nie był żaden ideał, ale