Wpis z mikrobloga

@dildo-vaggins: Ja po serii dobrych burgerów i robienia u siebie (dostałem zajawke, kupiłem cheddar, sos bbq) poszedłem do Burger Kinga którego zawsze lubiłem i ten burger był niejadalny.
Bułka była papierowa, a mięso było starym zakalcem i w ogóle nie smakowało. Ledwo dojadłem burgera.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Mescuda: u nas chyba jeszcze nie jest popularne odpowiednie składanie burgera. Jadłem ostatnio w duńskiej burgerów i tam podają bez noża widelca, po prostu w papierze.Burger nie ma 50cm wiesz przyjemniej jak to ugryźć i smaki tworzą spójną kompozycję
  • Odpowiedz
wszystko jedno. W miejscu publiczny i tak jem burger nożem i widelcem. Może i jest to dziwne, ale nie wyglądam jak zwierzę i nie uperdole sobie całej mordy.


@camelpasza: nawet nożem i widelcem nieporównywalnie łatwiej poradzić sobie z szerokim niż wysokim. Taki wielki gruby "naleśnik" jest lepszy od wieży, która ci się rozwarstwi przy pierwszym dotknięciu noża.
  • Odpowiedz
Bułka była papierowa, a mięso było starym zakalcem i w ogóle nie smakowało. Ledwo dojadłem burgera.


@wetorek2: W Burger Kingu #!$%@? ten aromat wędzarniczy, który ma imitować smażenie na prawdziwym ogniu xD Nawet jeśli jest smażone, to mięso smażone na ogniu nie śmierdzi i nie smakuje jakby leżało w smokerze.
  • Odpowiedz
@maz00rskie_mleko nie ma strat w smaku może jak próbujesz to miksować jakoś. Jednak kes hamburgera to mieszanka wszystkich składników naraz w ustach więc to daje pełny smak dania. Mój kolega je tak że najpierw się trochę bułki potem zje trochę mięsa warzywka to obok jak surówka no i jego sprawa, ale dziwnie się na to patrzy ¯_(ツ)_/¯
Szeroka bułka, możliwe cienka, nie zapychająca i szeroki kotlet, to jest to. Tyle że nie
  • Odpowiedz