Aktywne Wpisy

Bez sensu zupełnie korci mnie żeby wrzucić swoje dojce na mirko. Powstrzymajcie mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Obrzydzenie +191
Siedziałem w centrali w Moskwie, kiedy po raz pierwszy zobaczyłem profil tego Berkowitza. Nieźle się uśmiałem - zwykły ziomek, ale miał potencjał. Szef powiedział “ty się tym zajmiesz”, więc zajęłem się.
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
Trzynaście lat, k---a, trzynaście lat budowania tego aktywa. Setki tysięcy dolarów na szkolenia, kontakty, PR, kampanie. Nocami siedziałem i planowałem każdy jego ruch - kogo poznać, co powiedzieć, jak budować wizerunek. Rok po roku wspinał się po szczeblach kariery. Nasi analitycy
źródło: Ad6k9kpTURBXy84NTM0Y2RiOGQ0ZDQxOTNmYmI5MDU2Y2RlNzA1MTY3Ni5wbmeSlQMAAM0HgM0EOJMFzQSwzQJY3gABoTAB
Pobierz

#programista15k #programowanie #heheszki #inflacja #it
źródło: comment_1633188976VpZFYtVTKZVT4e2JyxtdtC.jpg
PobierzA w branży krypto to już chyba no limits.
@shuukre: Nie wierzę że napisał to ktoś z branży XD
Komentarz usunięty przez moderatora
To już wolę sobie pisać cruda za połowę tego a przez pół dniówki czytać wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kaaban: dlaczego? To się już dzieje na rynku pracowników z jakimśtam stażem, powiedzmy 7+. Mniejsze i średnie firmy mają olbrzymi problem. Wszystko
Są testerzy i testy, no jeżeli są i można im ufac, np w revolucie nie mają testerów, polegają na unitach i testach integracyjnych, byłem na interview i dopytywałem
To ja jednak wybieram spokojny sen za te parę k wiecej, które się pewnie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@ghost18: z pierwszą częścią się zgadzam, ale dodałbym "z reguły", bo na pewno nie zawsze. Z drugą (tą o 10h pracy itd.) - nie.