Wpis z mikrobloga

@amelciAR: marne te promocje szczerze mówiąc... Praktycznie wszystko co sprawdzałem można od ręki kupić w tej "promocyjnej" cenie na popularnym portalu aukcyjnym ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@geuze: no wyprzedaz typu -9% na winogrona w kauflandzie czy co ja tam widzialam ( ͡° ͜ʖ ͡°) kawki moje biore z lokalnej palarni (nie to ze z polski, tylko moje miasto aby bylo super duper lokalnie), a jak juz cos zamawiam to z coffeedeska tylko, dzisiaj przyszla moja herbatka i narysowali mi najslodszy obrazek ever, mega mnie to rozczulilo xD to jest marketing, ktory sprawil
  • Odpowiedz
a jak juz cos zamawiam to z coffeedeska tylko, dzisiaj przyszla moja herbatka i narysowali mi najslodszy obrazek ever, mega mnie to rozczulilo xD to jest marketing, ktory sprawil ze chce zamowic tylko po to aby wiecej wariacji tego obrazka miec ()

@amelciAR: mnie zadziwia, że ludzie się tym tak podniecają XDDD W sensie no fajne i miłe, ale ich grupa na FB
geuze - > a jak juz cos zamawiam to z coffeedeska tylko, dzisiaj przyszla moja herbat...

źródło: comment_1633114387TGg0ebSfA16sOQuOuF9CRS.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@geuze: Na moje usprawiedliwienie wspomne ze po raz pierwszy taki rysunek sobie zamowilam, bo tak to zawsze w------e (balam sie ze dostawa bedzie dluzsza) i po prostu biore co fajnie brzmi, ale kawki teraz i tak najblizszych mi palarni biore bo nei chce mi sie przeplacac za to ze ktos napisze mi ze nuta to "dziem truskawkowy magiczny fantastyczny bla bla" kiedy mozna napisac "truskawka" xD zamowienie zlozylam tylko dlatego
  • Odpowiedz
@geuze: zazwyczaj sprawdzam opinie na wszystkookawie.pl lub na grupce wlasnie, a jak cos mi samej nie smakuje to eksperymentuje z klikami, mysle ze moja palarnia ok bo w koncu brano udzial w mistrzostwach roastingu
  • Odpowiedz
@BotRekrutacyjny: nie mam doswiadczenia z tym sklepem, jak juz cos zamawialam to coffeedesk i jak byly odpowiednio przetrzymwane (nie z otwartym opakowaniu w piwnicy z grzybem i z wykopkami) to nie powinno byc ubytkow w smaku, w coffeedesku mozna przycebulic na gejszy tak. ((oo))
  • Odpowiedz