Aktywne Wpisy
Szinako +342
Hamas przeprowadził terrorystyczny atak, w którym zabił kilkuset Izraelczyków. Dlatego właśnie teraz Izrael w ramach zemsty bombarduje strefę Gazy i wymorduje kilkanaście tysięcy Palestyńczyków w tym dzieci. Z tym że to już nie jest terroryzm i zbrodnie wojenne tylko coś innego, to metafizyka xD. Odcięcie dwóch milionów ludzi od wody, prądu i dostaw żywności to też ciekawa sprawa. Dziwnym trafem media zachodnie coś są cicho na ten temat. Widocznie wujek z ameryki
LuckyStrike +43
#huawei dostarczy system inteligentnej jazdy dla #mercedes xD a wy co? Nadal za pomocą chińskich telefonów i komputerów nawołujecie do bojkotu chińskich produktów?
#tosachiny #chiny #motoryzacja
#tosachiny #chiny #motoryzacja
Chciałem Continental speed king, schwalbe g-one albo gravelking sk - jeszcze myślę ile kaski przeznaczyć. Głównie polne/leśne drogi i asfalt. Zależy mi żeby je napompować na stacji.
Dam radę sam zmienić oponki? Podobno strasznie ciężko wchodzą. Mam łyżki takie zwykłe z allegro jakby co.
#rower #szosa #pytaniedoeksperta
Co do zmiany to spróbuj, jak nie dasz rady to będziesz wiedział, że w trasie też nie wymienisz i nie będziesz musiał wozić dętki i pompki ;)
Mogę te dziurkę wiertareczką poszerzyć?
Stockowa dętka jest pod oponkę 28c. Jeśli kupię 35c to zakładam że potrzebuje też nowej dętki?
W kompresorach na stacjach jest specjalny przycisk, włącza pompowanie nawet jak nie wykrywa ciśnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Trzeci od lewej przycisk.
Raczej nie wiedział ile napompować ( ͡° ͜ʖ ͡°)