Wpis z mikrobloga

@amantadeusz: Z jednej strony ciesze sie, ale z drugiej szkoda mi ich. Dniami i nocami siedzą spoceni na wykopie, próbując przepchać swoją lewicową propagandę. Wykop to jedyne miejsce, gdzie mają coś do powiedzenia, bo w realnym życiu nie mają żadnego przebicia.

Smutne jest życie neuropka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
print screen był spoko

@EmcePomidor: to akurat było dziecko z liceum. Co śmieszniejsze, przechytrzyło ich wszystkich. Jak tylko go przyjęli i uznali za swojego przestał udawać liberała i zaczął walić jakimś ordynarnym, bolszewickim spamem. Potem mieli tylko kłopot żeby się go pozbyć ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Lukardio:

Wykop w sumie też powoli wymiera, a żart z wyzywaniem swojego oponenta od dziecka (kiedy obaj przeważnie jesteście już w okolicach 30-stki) z każdym rokiem staje się coraz mniej zabawny. Chociaż neuropa wymrze pewnie jeszcze przed wykopem.
  • Odpowiedz
@amantadeusz: Weźcie się tam z kolegami zbierzcie, podyskutujcie i przyjmijcie jedną wersję, bo już dzisiaj czytałem że gejropa to banda tęczowych dwunastolatków - a teraz się okazuje, że jednak stare ramole.
  • Odpowiedz
@amantadeusz: Nie no, jasne że wcale nie jesteście hive mindem - od różnic zdań to w #4konserwy i pochodnych aż kipi, wszak część uważa że Krzysiu jest niesamowicie wspaniały, a druga że jest wspaniale niesamowity.
  • Odpowiedz
najśmieszniejsze jest to, że to 100% racji, że neuropa umarła

@Wedam: Najśmieszniejsze to jest to, ile czasu i energii poświęcacie na Świętą Wojnę z martwym tagiem.
  • Odpowiedz
@mnik1: Co ciekawe dokładnie potwierdziłeś to co pisałem wyżej. Bo ja nie mam nic wspólnego z żadnymi 4konserwami, nie głosowałem i nie zamierzam głosować na konfederację, a Bosaka bardzo nie lubię.

Jak tylko ktoś powie brzydko o twoim internetowym domu starców, to natychmiast skacze ci ciśnienie i już wszędzie widzisz bosaków, korwinów i konfederatów. Ciekawa fiksacja.
  • Odpowiedz
@Wedam: Może to i lepiej? Demokratyczna większość jak widać nie jest jakoś tym zrozpaczona. Może pora na coś ciekawszego niż grupa internetowych boomerów z fiksacją na punkcie partii z 5-6% poparcia? ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@amantadeusz no cóż, Korwin wkrótce fiknie ostatniego koziołka i wyląduje pod progiem - więc będzie można rozwiązać lub zrestrukturyzować neuropę, oczywiście gdyby takowa istniała (nie ma żadnej neuropy).
  • Odpowiedz