Aktywne Wpisy

wykop +284
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
maciek03pl +1
Miesiąc temu sprzedałem nastoletni samochód, którym jeździłem ponad rok. Od paru dni nowy właściciel pisze smsy ze mam mu zwrócić za naprawę skrzyni (ponad 50% wartości z umowy sprzedaży). Twierdzi, że ma ekspertyzy biegłego sądowego, że pojazd ma wadę ukrytą. Ze skrzynią rzeczywiście był problem(o czym kupujący został poinformowany przy zakupie), bo pół roku temu był wyciek, ale został on naprawiony i samochód dalej użytkowałem. Miał ktoś taką sytuację? Jak się skończyła?

Hej Mirasy z lat 90. Potrzebuję Waszej pomocy w znalezieniu jak największej listy programów z okresu WIndows95-98. Buduje swoją maszynkę retro komputera dla zabawy i chciałbym sobie przypomnieć co wtedy było u każdego na kompie :) Załączam mój pulpit, aby się nie powielać. Wiele programów już nie pamiętam, a może Wam coś w głowach zostało z tego świata :)
Dzięki :)
źródło: comment_1632917950LTbmUtS6LYAAnnN1RtVJzt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
a gdzie wormsy armegedon?
Jak chodzilem do technikum mozna bylo zrobic "kurs obslugi komputera" potwierdzony "certyfikatem"
To byla jazda :)
Win 3.11 i wiekszosc to poznawanie DOSa (wraz z nakladka
Jakby co mam też upscale tapet z Windowsa ME, 2000, XP, i nawet oryginalne zdjęcie Idylli, w pełnej rozdzielczości, do tego upscale oryginału o rozmiarach 18040x14508 ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
alcohol 100%
AOL
źródło: comment_1632919355B5zce4JMrDLRGpbVTTHlpb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
https://chomikuj.pl/moniaczek11/MASKOTKI+NA+PULPIT/Szalone+Krowy,71361413.exe(executable)
Aha, no i jakiś anty dialer musi być ( ͡° ͜ʖ ͡°)