Aktywne Wpisy
Extaco +2
W grudniu 2022 poznałem się z moją obecną (8 lat młodszą) dziewczyną na #badoo i od lutego 22 jesteśmy ze sobą i mieszkamy razem - wcześniej po 7-letnim związku, który był zupełnym niewypałem, to można to porównać do piekła i nieba(obecnie). Wpadliśmy na pomysł, żeby założyć sobie wspólnego instagrama, z którego zrobimy pamiętnik. Założyłem też tłiterka, gdzie będziemy mogli pisać tam jakieś swoje przemyślenia i odpowiedzi i mam dla was taką historię
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Hej Mirasy z lat 90. Potrzebuję Waszej pomocy w znalezieniu jak największej listy programów z okresu WIndows95-98. Buduje swoją maszynkę retro komputera dla zabawy i chciałbym sobie przypomnieć co wtedy było u każdego na kompie :) Załączam mój pulpit, aby się nie powielać. Wiele programów już nie pamiętam, a może Wam coś w głowach zostało z tego świata :)
Dzięki :)
Może coś z tego sie przyda, emulatory windowsów ;)
@nargil: Franko, to była gierka
Komentarz usunięty przez moderatora
@nadmuchane_jaja: Ja bym dorzucił jeszcze dużo gierek :) Wolfenstein 3D, Commander Keen, Simcity 2000, Transport Tycoon Deluxe, Rollercoaster Tycoon, Theme Park, SimAnt, SimTower, X-Com, Civ2, Starcraft, Baldur, Jagged Alliance. Aż kurde to było dobre 10 lat.