Aktywne Wpisy
Moreso_pl +515
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
dotankowany_noca +269
polecam obejrzeć
@churros8: XD
@Supprah nie podaję takich rzeczy
@przegryw_wykopu w Polsce chyba byś nie miałam nawet jakbyś była terminal nie chory, nie wiem
@churros8: bo zazwyczaj takie mówienie poważnie o samobójstwie to wołanie o pomoc, nawet jeśli dana osoba tego nie dokonuje ostatecznie- bo mogło się coś stać i dostrzegła sens życia. W dodatku faceci zazwyczaj są bardziej konkretni i sprawczy niż kobiety, które jednak boją się zrobić tego ostatniego kroku i na dodatek kobiety nie traktują tego poważnie
@pampkijampki: w jaki sposób?
@diamentovva: w jaki sposób co? W jaki sposób hospitalizacja może uratować komuś życie, czy w jaki sposób można kogoś hospitalizować?
@churros8: i go po tych słowach do lekarza nie wysłaliście?
Z doświadczania wiem, że większość społeczeństwa ma w dupie takie gadki. Dopiero jak delikwent się wyloguje albo będzie miał nieudaną próbę to zauważają, że jednak miał problem. Dlatego większość porad typu: "Weź z kimś bliskim o tym porozmawiaj, na pewno Cie zrozumie i wysłucha" jest gówno warta.