Wpis z mikrobloga

@BandaTeam: chwila, w tym wątku jest mowa o Łosiu, więc po co piszesz o Meksyku. Natomiast Łoś stał się popularny jak umarł, bo trudno o większego głupka, co by strimował z garnkiem na głowie!
  • Odpowiedz
@WulkanizatorOponMozgowych:
Co do Jareczka "Meksykana" to widziałem pare postów w których wprost starasz się go przedstawić w pozytywnym świetle, co wydaje się dosyć karkołomne.
Co do rudego - nie będę teraz przeczesywał wykopu, więc jeżeli faktycznie o nim nie piszesz (wprost) to okej - mój błąd, ale Sławeczek z Jareczkiem tworzą teraz wspólny front przeciwko Olgierdano i ewidentnie jesteś ich stronnikiem stąd można odnieść wrażenie, że cisnąć tak po Olgierdano
  • Odpowiedz
Co do Jareczka "Meksykana" to widziałem pare postów w których wprost starasz się go przedstawić w pozytywnym świetle, co wydaje się dosyć karkołomne.

@BandaTeam: mylisz fakty, odnoszę się do Meksykana tylko w kontekście hejtu że strony Olgierdana :)) !
Na temat rudego nie wypowiadam się i tak za dużo miejsca mu się tu poświęca. Puste gadanie, żadnych konkretów. Olgierdano robił pucz, wyszedł pic.. i tyle z gadania..
Łączenie mnie z
  • Odpowiedz