Aktywne Wpisy

Clefairy +34
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz
Dusk_Forest77 +90
Gdyby ktoś z was jeszcze sądził ze ten typ nie jest idiotą xD
#nieruchomosci #gielda #mickpl #bekazprzegrywow #heheszki
#nieruchomosci #gielda #mickpl #bekazprzegrywow #heheszki
źródło: 1000030407
Pobierz

źródło: comment_1632720925Pz8BettKGiQNg3IegQdpgV.jpg
Pobierzźródło: comment_1632724208EF8POXXmQvztyhwWvM8e4O.jpg
Pobierz1. Nie przyjmować w trakcie brania jakichkolwiek leków przeciwdepresyjnych
2. Nie przyjmować jeśli ma się problemy z układem krążenia
3. Zachować przynajmniej pół roku przerwy pomiędzy dawkami
5. Zaopatrzyć się w preparat weryfikujący obecność MDMA
Uwaga podaję skład: śladowe ilości mdma, gruz, jakieś pochodne aminów(co się trafi, byle w------o w kosmos),
W pierwszym wypadku ot najczęściej jest po prostu słabsze działanie, a jak na MAOI ktoś jest to wie, że praktycznie nic nie może :P
W trzecim - jest słabsze działanie jak często korzystasz, ale to tyle. 3-4 tygodnie wystarczy przerwy
5: potrzebujesz przynajmniej 2, a najlepiej 3 różne odczynniki żeby potwierdzić, że syf który kupiłeś to MDMA i nic więcej, a wciąż nie wiesz % jaka zawartość.
@TheRealMikz: skąd to niby wziąć??
Komentarz usunięty przez autora
1 . Lepiej przypominać pod każdym postem dotyczącym MDMA niż liczyć na to, że każdy przyjmujący MAOI został poinformowany przez lekarza, pamięta i jest odpowiedzialny
3. https://kopalniawiedzy.pl/MDMA-e-----y-receptor-serotoninowy-typu-2A-5HTR2A-neuroprzekaznik-serotonina-dawka-poziom-spadek-Ronald-Cowan,14636
5. Tak, oczywiście, ale mając prosty test już wykluczysz dużo syfu, wiadomo że coś może dać fałszywy pozytyw, ale dużo substancji da wynik negatywny. Lepiej prosty test niż brać w ciemno