Wpis z mikrobloga

Mam wrażenie że to co tu na wykopie piszą że laski lecą na chadów trochę sie gubi z tym co widzę na ulicy czy choćby w świecie show biznesu... Mam wrażenie że laski zaczynają trochę zmieniać kierunek i zaczynają lecieć na takich facetów bardziej p------------h żeby się poczuć lepsze od facetów...Przykład ze świata show biznesu, Megan Fox ze swoim chłopakiem, śmiechłem na początku po czym zdałem sobie sprawę ile chadów chciałoby mieć taką laskę a zdobył ją jakiś facet który stylizuje się na geja... #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #zwiazki
wakxam - Mam wrażenie że to co tu na wykopie piszą że laski lecą na chadów trochę sie...

źródło: comment_1632646449pdxKrn5TEU1Go9plzclPTc.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wakxam: Pamiętaj, że Hollywood to trochę inna bajka bo całe towarzystwo jest przećpane i przeruchane od lewa do prawa i trochę się w głowie może p---------ć
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@wakxam: ona jest starsza od niego i już po dwóch dzieciach. Moich zdaniem to ona szukała jakiejś ekscytacji w życiu i wylądowała tym raperem.
  • Odpowiedz
@wakxam: O------y jak szczur na otwarcie kanalizacji ( ͡º ͜ʖ͡º)
Więcej wcisnąć w tą stylizację chyba się nie dało.

Ale Megan nie robi tutaj żadnej roboty, bardzo typowa 8/10, która nie wie jak tą urodę wykorzystać i przez stylizację wygląda na 7/10.
  • Odpowiedz