Aktywne Wpisy
Mireczki,
Nie znam się na motoryzacji więc pytanie. Jeżdze sobie autkiem 140KM i z tego co mi wskaźnik spalania mówi: dość oszczędne spalanie mam w okolicy prędkości 80-120 km/h między 5L i 7L. Jazda 130km/h to już spalanie 8L, a 150 km/h to 12L
Czy samochody z większą mocą np 300 koni spalają mniej przy większych prędkościach np 150km/h i więcej?
Zastanawiam się czy w ogóle są samochody, które są wciąż dość
Nie znam się na motoryzacji więc pytanie. Jeżdze sobie autkiem 140KM i z tego co mi wskaźnik spalania mówi: dość oszczędne spalanie mam w okolicy prędkości 80-120 km/h między 5L i 7L. Jazda 130km/h to już spalanie 8L, a 150 km/h to 12L
Czy samochody z większą mocą np 300 koni spalają mniej przy większych prędkościach np 150km/h i więcej?
Zastanawiam się czy w ogóle są samochody, które są wciąż dość

mickpl +294
Ależ piękna masakra XD
PILNIE POTRZEBNE DOPŁATY DO KREDYTÓW, RODZINY SOM W KROPCE
#nieruchomosci #gielda
PILNIE POTRZEBNE DOPŁATY DO KREDYTÓW, RODZINY SOM W KROPCE
#nieruchomosci #gielda
źródło: atal
Pobierz

#kiciochpyta #gotujzwykopem
źródło: comment_1632567615LsTqLnWNM5INjPAJKd0FF6.jpg
Pobierz@malinq: nic sie nie psuje, mozesz jeść, nie wyrzucaj dobrego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zwk-: Zapewniam cię, że tam mają nie tylko produkty z chłodni. Tych tak jak ty nie polecam. Pozostałe o ile opakowanie jest cała już tak.
Obydwa bym olał, choć w przypadku tego po lewej (z krótsza data ważności) istnieje prawdopodobieństwo, że paczka po prawej leżała na tej po lewej.
Po prawej do odstrzału, przegrzane, coś tam się ewidentnie dzieje i rozkłada.
Teoretycznie można to wysmażyć, wygotować, ale ja bym nie ryzykował.
@zwk-: Najlepsze jest jak tam chcesz wybrac jakas wedline, ktora ma powyzej 90% miesa i wzglednie niska ilosc tluszczu (<8g/100), powodzenia xD Lidl ma znacznie lepszą ofertę przy niewiele wyzszych cenach, w moim odczuciu.
Komentarz usunięty przez autora
Na czym polegała praca? Był sobie ser z czarnymi kropkami lub z końcem daty. Odkrajało się to co brzydkie i wrzucało na linie, jak było tego tyle że wszystko by poszło do śmieci to szedł z naklejką ser przemysłowy. Wodą pod wysokim ciśnieniem zmywalo się daty.