Wpis z mikrobloga

@b8uje: Kiedyś powiedziałem dziewczynie na infolini w banku, że jestem bardzo zadowolony z szybkiej i sprawnej obsługi - musiałem zrobić przelew, a zablokowało mi konto. Ona odpowiedziała, że bardzo dziękuje i życzy mi miłego dnia, ale nie powiedziała tego tak automatycznie jak ze szkoleń, tylko tak, że widziałem jej promienny uśmiech przez telefon - jakbym był pierwszą osobą tego dnia która jej coś miłego powiedziała.
  • Odpowiedz
@MerytorycznieNiepoprawny: ja tak robiłem jak byłem na wypowiedzeniu ostatnie dni i wiedziałem już że nigdy do tego kołchozu nie wrócę. Jak mi się wdzwaniał pieniacz i frustrat to nie dałem sobie w kaszę dmuchać i traktowałem go tak samo jak on mnie :D Bo co mi zrobi, skargę wyśle?

Na normalnych klientach się nie wyżywałem. Tylko na tych w-----------h :D
  • Odpowiedz
  • 0
@b8uje Pracowałem kiedyś w MM, to ile takich imbecylów przychodzi to można książkę napisać. Później się ludzie dziwią " jaki ten Pan nie miły bo się nie uśmiecha" xD
  • Odpowiedz
@b8uje: zawsze się znajdzie pretekst do o--------i, taka prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo słodkiej zemsty w postaci 'nie ma pan drobniej (a widać, że ma), to ja panu wydam w 20 gr - przepraszam nie mam inaczej'. chociaz nie wiem jak Wy, takie sytuacje są w mniejszosci i bardzo lubię pracę z klientem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@b8uje: Moja matka kiedyś prowadziła żabke i jak sie jakiś buc trafiał i prosił o przełożonego, to mówiła by przyszedł tego i tego dnia i przychodził a tu znów ona tylko w roli kierownika sklepu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
super macie podejscie do klienta w firmie, na pewno odnosi duze sukcesy xD

@nitemar_: czyżby zazdrość przemawiała przez ciebie?
nie obawiaj się, firma ma stale zwiększającą się bazę klientów a każda męczydupa mniej ma wymierne korzyści
jeśli w firmie nie dba się o morale pracowników gdzie byle zjeb może każdemu psuć dobry humor bez żadnych konsekwencji to ... zaiste fajny kołchoz, pewnie taki jaki lubisz ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz