Aktywne Wpisy

Feltzer +672

SzubiDubiDu +82
Ja pierdziu jak gen Z już tak mocno wejdzie w rynek pracy to z 90% januszexów upadnie xD
WSTĘP
Wbijam se do salonu obejrzeć nowe chińskie auto. Tak, mam taki dziwny f----z, że interesuję się chińskimi autami i nawet biorę je pod uwagę przy zakupie. No i wita mnie recepcjonistka, potem gdzieś znika i zostaję sam w salonie razem z innymi klientami. Jakiś gostek siedzi i ewidentnie czeka na odbiór auta, ktoś ogląda nowego
WSTĘP
Wbijam se do salonu obejrzeć nowe chińskie auto. Tak, mam taki dziwny f----z, że interesuję się chińskimi autami i nawet biorę je pod uwagę przy zakupie. No i wita mnie recepcjonistka, potem gdzieś znika i zostaję sam w salonie razem z innymi klientami. Jakiś gostek siedzi i ewidentnie czeka na odbiór auta, ktoś ogląda nowego
źródło: IMG_5860
Pobierz

Sam sie interesowałem kiedyś tematem, pamiętam był wymóg 2 świadków xD Hahaha komedia, nie wiem jak jest teraz ale mam to gdzieś. Nie ja się tam zapisywałem, więc nie ja się będę wypisywać :)
Masz rację że ważniejsze żeby nie chrzcić dzieci, nie wtłaczac im w głowy tych bzur i szkodliwych przekonań, cierpiętnictwa, umiłowania biedy, itp. Czyli od małego nie dopuścić do ich
@rio574: W tym kraju rzekomo doszło do szczególnie dużego wzrostu ilości zadeklarowanych ateistów. Dlaczego więc miałoby to graniczyć z cudem? Sugerujesz, że prawie każda kobieta wśród nich to hipokrytka? Już pomijam fakt, że nie tylko ateiści, nie żyją według zasad KK.
Komentarz usunięty przez autora
@BlackFoo: To akurat nie jest prawda. Kościół pozwala chrzcić dzieci apostatów
To jak pisać, że nie dostając mandatu nic nie zyskuje. Jeżeli moje dzieci postanowią, że chcą się ochrzcić i żyć zgodnie z nauczaniem kościoła to będę je w tym wspierał. Jeżeli znajdą miłość życia, która zażyczy sobie ślubu kościelnego, to z łatwością można te wszystkie "drogi" otworzyć. Ale niech zrobią to świadomie i samodzielnie.
Tak samo myślała jedna znana mi osoba
Nie wiem, jak wygląda sytuacja prawna i czy są w stanie wysyłać listy o windykacji za nieopłacanie składek członkowskich, ale biorąc pod uwagę faworyzowanie przez polityków, nie zdziwiłbym się gdyby tak było teraz albo w najbliższej przyszłości (jeśli jeszcze nie ma tych kompetencji, a zostanie uchwalone stosowne