Aktywne Wpisy

mr_InCogito +202
Na wykopie ostatnio taki wylew, że się odechciewa tu wchodzić.
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w
W ciągu ostatnich 2 tygodni liżą się po jajach następujące grupy: 1) detektywi „ruskich onuc” (w tym podgrupa linczująca dzikiego trenera), 2) antypsiarze, dla których każdy pies, którego widzą stanowi maszynę do zabijania, dlatego należy je zlikwidować (najlepiej wraz z właścicielami), 3) lewackie wysrywy wrzucające na PiS i prezydenta, 4) ból d--y na temat kanału zero i stanowskiego i doszukiwanie się w

Za każdym razem pod tym memem musi się trafić jakiś cieć który wyskakuję z minimalną w tamtych latach, sęk w tym że w tamtych latach, czyli jak wchodziła strefa dobrych cen ok. 2006 to prawie nikt nie zarabiał minimalnej, to nie dzisiejsze czasy że jedna trzecia dyma na minimalnej, ewentualnie +200 zł. Minimalną w tamtych latach zarabiało ok. 7% społeczeństwa więc bez porównania.
Starajcie się zawsze porównywać do średniaków, albo wyżej, nie
Starajcie się zawsze porównywać do średniaków, albo wyżej, nie
źródło: 611daa53b2c66a5ae9462c678ac6b474049ccb59a94a3126e3510bc5a3b9e382
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@Szatan_Krol_Ciemnosci: to zmienia że im jest to nie w smak, uświadamia że ludzie się budzą. Dlatego często robią utrudnienia, kończy się awanturami przy próbie składania dokumentów, itp.
- Nie będzie wówczas dyskusji "dlaczego nie ochrzcisz dzieci, no weź, co babcia powie". Nie tylko nie chcę, ale nie mogę.
- Nie będę się musiał tłumaczyć, dlaczego nie zostanę chrzestnym
- No i najważniejsze. Po mojej śmierci nikt nie zrobi mi katolickiego pogrzebu.
- Masz pewność, że klecha nie zarobi na twoim pogrzebie,
- Masz wywalone na bycie chrzestnym,
- Niektóre klechy śmiesznie robią brrrr gdy się składa apostazję :)
To prawda
@Szatan_Krol_Ciemnosci: Kojarzysz takiego dziadka co przepłyną ocean w kajaku? Doba się nazywał. Otwarcie mówił w wywiadach, że nie wierzy w boga i do kościoła nie chodził. Oto zdjęcie z jego pogrzebu:
źródło: comment_1632293027r113v1ecZnfQ9L2ORaP5Pp.jpg
Pobierz1. nie brać slubu koscioelnego
2. nie chrzcic dzieci
3. wypisac dzieci z religii (jesli chodzą)
Apostazja jest tylko o tyle fajna, ze jest pewną deklaracja przed rodzina - nikt nie bedzie Cię juz prosił o zostanie chrzestnym bombelka czy swiadkiem na sekciarskim slubie. No i jak ktos lubi p--------c ksiezy, to tez jest dobra okazja, bo oni czesto biorą to bardzo osobiście i okazują zdenerwowanie
@jan_zwyklak: widać przyjął namaszczenie na łożu śmierci. To jest wbrew pozorom powszechne zjawisko.
@BlackFoo:
@cecyl: Apostazji w meczecie też nie składał, więc czemu nie muzułmański pogrzeb?