@WhiskeyIHaze: A czy ja mowie ze chce się pakować? Nigdy tego nie miałem i nie zamierzam Przyszedłem na heheszki Dla mnie to piramida finansowa , vel schemat Ponziego Madoffa. Najwięcej zarobią ci co wpakowali się na początku .
@WhiskeyIHaze: giełda ma chociaż pokrycie w firmie, produktach, własności intelektualnej. Sprzedaży, zyskach. A tu masz tylko fomo i tylko zużywasz prąd na zbędne operacje. Tak czekam na okolice 5k usd , bo może faktycznie kupię ale za 3-4 k PLN.
@labuz: dla ciebie. dla mnie zobędne operacje to np. nadawanie sygnału tv. Zresztą działanie jakiejkolwiek tv jest dla mnie zbędne. Zaorajmy je bo marnują prąd ( ͡°͜ʖ͡°) Bitcoin ma pokrycie w gotówce. Ktoś za niego dał np. 50k i ktoś te 50k dostał. Dla ciebie jest nic nie warty, podobnie jak dla mnie tv. Ale jest sporo osób które jednak widzą w
@WhiskeyIHaze: tv daje informacje , rozrywkę itp A Bitcoin? Nie mówię o błock chain ale o samym btc. Blockchain może być przydatny np w szybkich przelewach
@labuz: jak jak chcesz robić szybkie przelewy bez btc czy innego krypto? Bitcoin daje to samo co pieniądze. Możesz za niego dostać praktycznie wszystko co sobie wymyślisz a nie jest zależny od kilku panów w banku centralnym. O jakości rozrywki i informacji podawanej w tv nie będę się rozpisywał nawet.
@labuz: ale po co ci krypto banki do przelewów skoro wystarczy to co jest teraz? czyli btc albo inne krypto, które wysyłasz innej osobie i tyle. Bez problemów, bez jakiś pośredników. Czy po prostu nie ufasz sobie na tyle i potrzebujesz pomocy innej osoby, żeby zażądać swoimi pieniędzmi. Ok, nie każdy musi się na wszystkim znać, ba moja babcia na bank nie będzie chciała robić przelewów na jakieś kody qr.
@labuz: kasyna też delegalizujemy? gotówkę tak samo? forex, dźwignie i inne ryzykowne formy inwestycji też? Dlaczego chcesz zabraniać ludziom robić coś, co nie wpływa na twoje życie?
@labuz: nie będę, nie bój się. Nie płakałem w 2018, nie będę teraz. Brzydzę się socjalem i pomocą od państwa. Uważam, że skoro go potrzebujesz to nie udało ci się w życiu i jako facet przegrałeś.
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Macie swoje #ponzi. Czekam na 5k usd
#kryptowaluty #bitcoin
Komentarz usunięty przez autora
Nigdy tego nie miałem i nie zamierzam
Przyszedłem na heheszki
Dla mnie to piramida finansowa , vel schemat Ponziego Madoffa.
Najwięcej zarobią ci co wpakowali się na początku .
@labuz: dla ciebie. dla mnie zobędne operacje to np. nadawanie sygnału tv. Zresztą działanie jakiejkolwiek tv jest dla mnie zbędne. Zaorajmy je bo marnują prąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bitcoin ma pokrycie w gotówce. Ktoś za niego dał np. 50k i ktoś te 50k dostał. Dla ciebie jest nic nie warty, podobnie jak dla mnie tv. Ale jest sporo osób które jednak widzą w
A Bitcoin? Nie mówię o błock chain ale o samym btc. Blockchain może być przydatny np w szybkich przelewach
Bitcoin daje to samo co pieniądze. Możesz za niego dostać praktycznie wszystko co sobie wymyślisz a nie jest zależny od kilku panów w banku centralnym.
O jakości rozrywki i informacji podawanej w tv nie będę się rozpisywał nawet.
Czy po prostu nie ufasz sobie na tyle i potrzebujesz pomocy innej osoby, żeby zażądać swoimi pieniędzmi. Ok, nie każdy musi się na wszystkim znać, ba moja babcia na bank nie będzie chciała robić przelewów na jakieś kody qr.
Dlaczego chcesz zabraniać ludziom robić coś, co nie wpływa na twoje życie?