Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +427
W koncu nadszedl ten dzien. Wrocilem z Polszy i zrobilem obiecane zdjecia z Lidlow w krajach Eurokolchozu. Ale nie tak jak obiecalem. Nie zrobilem ich w dwoch, ani w trzech ani czterech, ale az w pieciu krajach: Austrii, Czechach, Francji, Niemczech i Polsce.
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
Stworzylem tabelke z porownaniem cen. Tylko cztery pierwsze produkty sa porownane w miare obiektywnie: benzyna, nutella, coca cola i pringelsy.
Bylo duzo prosb, ale widzac, ze takie wydawaloby sie najprostsze p--o
źródło: fsghdfghj
Pobierz
smutny_kojot +294
źródło: 20250813_190502
Pobierz

Macie swoje #ponzi. Czekam na 5k usd
#kryptowaluty #bitcoin
Komentarz usunięty przez autora
Nigdy tego nie miałem i nie zamierzam
Przyszedłem na heheszki
Dla mnie to piramida finansowa , vel schemat Ponziego Madoffa.
Najwięcej zarobią ci co wpakowali się na początku .
@labuz: dla ciebie. dla mnie zobędne operacje to np. nadawanie sygnału tv. Zresztą działanie jakiejkolwiek tv jest dla mnie zbędne. Zaorajmy je bo marnują prąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bitcoin ma pokrycie w gotówce. Ktoś za niego dał np. 50k i ktoś te 50k dostał. Dla ciebie jest nic nie warty, podobnie jak dla mnie tv. Ale jest sporo osób które jednak widzą w
A Bitcoin? Nie mówię o błock chain ale o samym btc. Blockchain może być przydatny np w szybkich przelewach
Bitcoin daje to samo co pieniądze. Możesz za niego dostać praktycznie wszystko co sobie wymyślisz a nie jest zależny od kilku panów w banku centralnym.
O jakości rozrywki i informacji podawanej w tv nie będę się rozpisywał nawet.
Czy po prostu nie ufasz sobie na tyle i potrzebujesz pomocy innej osoby, żeby zażądać swoimi pieniędzmi. Ok, nie każdy musi się na wszystkim znać, ba moja babcia na bank nie będzie chciała robić przelewów na jakieś kody qr.
Dlaczego chcesz zabraniać ludziom robić coś, co nie wpływa na twoje życie?