Wpis z mikrobloga

@WhiskeyIHaze: A czy ja mowie ze chce się pakować?
Nigdy tego nie miałem i nie zamierzam
Przyszedłem na heheszki
Dla mnie to piramida finansowa , vel schemat Ponziego Madoffa.
Najwięcej zarobią ci co wpakowali się na początku .
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: giełda ma chociaż pokrycie w firmie, produktach, własności intelektualnej. Sprzedaży, zyskach. A tu masz tylko fomo i tylko zużywasz prąd na zbędne operacje. Tak czekam na okolice 5k usd , bo może faktycznie kupię ale za 3-4 k PLN.
  • Odpowiedz
zbędne operacje.

@labuz: dla ciebie. dla mnie zobędne operacje to np. nadawanie sygnału tv. Zresztą działanie jakiejkolwiek tv jest dla mnie zbędne. Zaorajmy je bo marnują prąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bitcoin ma pokrycie w gotówce. Ktoś za niego dał np. 50k i ktoś te 50k dostał. Dla ciebie jest nic nie warty, podobnie jak dla mnie tv. Ale jest sporo osób które jednak widzą w
  • Odpowiedz
@labuz: jak jak chcesz robić szybkie przelewy bez btc czy innego krypto?
Bitcoin daje to samo co pieniądze. Możesz za niego dostać praktycznie wszystko co sobie wymyślisz a nie jest zależny od kilku panów w banku centralnym.
O jakości rozrywki i informacji podawanej w tv nie będę się rozpisywał nawet.
  • Odpowiedz
@labuz: ale po co ci krypto banki do przelewów skoro wystarczy to co jest teraz? czyli btc albo inne krypto, które wysyłasz innej osobie i tyle. Bez problemów, bez jakiś pośredników.
Czy po prostu nie ufasz sobie na tyle i potrzebujesz pomocy innej osoby, żeby zażądać swoimi pieniędzmi. Ok, nie każdy musi się na wszystkim znać, ba moja babcia na bank nie będzie chciała robić przelewów na jakieś kody qr.
  • Odpowiedz
@labuz: kasyna też delegalizujemy? gotówkę tak samo? forex, dźwignie i inne ryzykowne formy inwestycji też?
Dlaczego chcesz zabraniać ludziom robić coś, co nie wpływa na twoje życie?
  • Odpowiedz
@labuz: nie będę, nie bój się. Nie płakałem w 2018, nie będę teraz. Brzydzę się socjalem i pomocą od państwa. Uważam, że skoro go potrzebujesz to nie udało ci się w życiu i jako facet przegrałeś.
  • Odpowiedz