dwa wystawione api nie będą ze sobą gadać bo to tak jakbyś chciał połączyć ze sobą dwie wtyczki albo dwa gniazdka
Albo jeden serwis musi zaimplementować też klienta który będzie odpytywał drugiego, albo osobna apka kliencka która odpytuje obu i wysyła im nawzajem swoje dane
@ShpxLbh chociaż i tak raczej nie obędzie się bez klienckiej aplikacji bo musisz sam dostosować kod do dwóch api (ktore mogą być różne) żeby odbierać dane i potem sam je przekształcać dla drugiego - chyba że to ja nienadazam za technologia ale raczej takiego czegoś ten Power Microsoft nie ogarnie
A jak już będziesz miał kliencka apke to nie ma sensu się bawić w microsofty automaty tylko dopisać ten kawałek kodu
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
jak zrobić, czy się da zrobić że bezpośrednio między dwoma appkami zrobić połączenie?
czy to robi się na zasadzie zbudowania małej appki która przekazuje dane między dwoma serwisami ?
#api #devops #programowanie #programista15k
dwa wystawione api nie będą ze sobą gadać bo to tak jakbyś chciał połączyć ze sobą dwie wtyczki albo dwa gniazdka
Albo jeden serwis musi zaimplementować też klienta który będzie odpytywał drugiego, albo osobna apka kliencka która odpytuje obu i wysyła im nawzajem swoje dane
A jak już będziesz miał kliencka apke to nie ma sensu się bawić w microsofty automaty tylko dopisać ten kawałek kodu