Wpis z mikrobloga

minima były wyśrubowane czy takie masz tempo pracy?

@boryspo: ciezko powiedziec nie majac odniesienia. Ale widywalem takie akcje jak wpisy w systemie po 22:00 (ktos naginal z domu, a platne tylko czas odbity w rfc i tylko do 8h, zero nadgodzin), typ przychodzacy 2h przed czasem i odbijajacy sie po 2h dopiero i siedzacy 8h dalej,kreayywna ksiegowosc, konczenie tasku w czasie innego tasku ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jaca_66: też mam takiego p----------o szefa, który robi darmowe nadgodziny, ciągle planuje jakieś prace na weekend, pomimo zestawu failoverow (bo klienci przecież odczują!). Ostatnio został przez przełożonego wysłany na PRZYMUSOWY urlop, a i tak ciagle siedzi na teamsach xD generalnie traktuje tą pracę jako być albo nie być, a ja mam w------e, bo to tylko praca xD
  • Odpowiedz
@tlaziuk: @kimikini: a ja pracuję w tej firmie i nie jest tak źle, nikt do mnie żadnych problemów o długość wykonywania taskow jeszcze nie mial. A trafiłem do projektu gdzie takich wycen nawet nie muszę podawać ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@tlaziuk: Jest cały czas, no ale rozumiem że na jakiejś podstawie muszą fakturować klienta. Podobno na te screeny nikt nie patrzy, no i rzeczywiście od pół roku odkąd tam pracuje nikt mi na logowanie czasu nie zwrócił uwagi
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@maciej__ nie no bez przesady, jakoś klienci innych firm nie potrzebują screenshotów ani zrzutów aktywności żeby zapłacić za efekty a monitorowanie pracy kreatywnej w ten sposób jest co najmniej kontrowersyjnym pomysłem

plus wystarczy jakieś widzimisie klienta, jakieś potknięcie wewnątrz firmy, lub cokolwiek, żeby zaczęło się jakieś wyciąganie brudów z tych screenshotów

jak tam pracowałem byłem w tworzącym się dopiero "Zespole Magneto" i całkiem miło wspominam ludzi, niektórzy nawet trafiali tak jak
  • Odpowiedz