Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
#programowanie #korposwiat #pracbaza
@boryspo: ciezko powiedziec nie majac odniesienia. Ale widywalem takie akcje jak wpisy w systemie po 22:00 (ktos naginal z domu, a platne tylko czas odbity w rfc i tylko do 8h, zero nadgodzin), typ przychodzacy 2h przed czasem i odbijajacy sie po 2h dopiero i siedzacy 8h dalej,kreayywna ksiegowosc, konczenie tasku w czasie innego tasku ( ͡° ͜ʖ ͡°
plus wystarczy jakieś widzimisie klienta, jakieś potknięcie wewnątrz firmy, lub cokolwiek, żeby zaczęło się jakieś wyciąganie brudów z tych screenshotów
jak tam pracowałem byłem w tworzącym się dopiero "Zespole Magneto" i całkiem miło wspominam ludzi, niektórzy nawet trafiali tak jak