Wpis z mikrobloga

@NetJaro: Menred, na każdym obiegu mam wiec prawie w każdym pomieszczeniu i ustawiam sobie w zależności od potrzeby np w łazience min 23, w pokojach min 21, w nocy 19, nad ranem znowu rośnie, ustawiasz wedle potrzeby, super sprawa.
  • Odpowiedz
@Czyjatoja: i co z tego ze beda zatrzymywac? Przy tak duzej powoerzchni nie ma to znaczenia. Troszku dluzej sie beda rozgrzewac a jak juz sie rozgrzeja to beda juz grzac tak samo jak podloga
  • Odpowiedz
@Lowca90: jak ci się sprawdza to drewno teakowe w łazience? Bo w teorii wiem, ze można, ale nigdy nie spotkałam się z faktycznym użytkownikiem, który mógłby powiedzieć jak faktycznie się to sprawuje. Długo już mieszkacie?
  • Odpowiedz
  • 0
@HrabiaZet

@MarioMAX: super sufit, założysz tam chociaż bluzę nie waląc w żyrandol?

Sufit na gotowo po wylewce będzie 265cm A na tej belce w najniższym punkcie 250cm, ja mam 178cm jak podniosę ręce do góry to 225cm ( właśnie metrem mierzę) więc nie walnę
  • Odpowiedz
  • 1
@tomszczyk

@MarioMAX 25cm styro nie ma żadnego uzasadnienia, do tego eps 150. Kto to projektował?

Wiem że nie ma. Projektant tak narysował ja nie konsultowałem tylko później zwróciłem uwagę. No ale już położone można zapomnieć.

@ste3 Dzięki.
  • Odpowiedz
@MarioMAX ja jestem na trochę wcześniejszym etapie, w tym tygodniu kończą elektrykę i wchodzą tynkarze. Zastanawiałem się nad anhydrytem, ale też to p------e i biorę mixokreta.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@dobrzecisiewydaje: jestem bardzo zadowolony. Kluczowe jest odpowiednie wykonanie i nie oszczędzanie na materiale, kleju i gruncie. Do tego podłużne łączenie desek jest wypełnione elastycznym sikaflexem dzięki czemu praca drewna jest niewidoczna i nie widać szczelin. Olej nakładam teraz dwa razy do roku. Wystarczy podłogę umyć, nałożyć olej na noc i rano można korzystać. Zarówno latem jak i zimą podłoga jest ciepła i miła w dotyku. Nie mam też żadnych dywanikow
  • Odpowiedz