Aktywne Wpisy
daeun +400
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +58
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
Na prawym pasie korek (czerwone to samochody). Lewym pasem wyprzedza zielony.
Samochody w korku robią miejsce wjeżdżającemu żółtemu, który skręca w lewo. Następuje kolizja zielonego i żółtego.
Czyja wina? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#prawo #drogi #polskiedrogi #samochody #przepisydrogowe #pytaniedoeksperta #motocykle #motoryzacja
@zarazgofrazjem: twoja
Komentarz usunięty przez autora
@Krachu: tam raczej nie ma podporządkowanej tylko włączanie. Na skrzyżowaniu byłby pewnie zakaz wyprzedzania.
@zarazgofrazjem: Żółty musi się upewnić, że bezpiecznie włączy się do ruchu. Upewnił się? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gomjeden: to by dawali mandaty za każde wyprzedzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pilot1123: ale technicznie jak wszyscy stoją to manewr jest omijaniem a nie wyprzedzaniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zarazgofrazjem: podwójna ciągła przed skrzyżowaniem. Wyprzedzania nie było, bo korek stał, więc formalnie było to omijanie.
@gomjeden: Za co dostał mandat, bo prawie się poplułem?
To jak wyprzedzać/omijać na drodze jednojezdniowej 1+1, bez wjeżdżania na pas ruchu dla kierunku przeciwnego?