Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +355
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
Bananek2 +1059
Kogoś tu chyba naprawdę mocno ##!$%@? ...
#nieruchomosci #fucklogic #bekazpodludzi #mieszkanie #patodeweloperka #krakow
@GwaltowneWypaczenieCzasoprzestrzeni: No właśnie gdyby tak było to nawet byłbym w stanie zrozumieć. Ale to jest jakaś ruina, trzy pokoje. W tej cenie w Krakowie da się znaleźć naprawdę sensownie wykończone spore 3 pokojowe mieszkanie w niezłej lokalizacji w nowym budownictwie. Może bez tak dużej piwnicy...
@Podly_Bzik: A który flipper kupi 3 pokoje za milion monet? To za ile on jmusiałby to potem sprzedać żeby w ogóle się opłacało.
Z perspektywy flippera ten pustostan jest wart ze 300 000 ¯\_(ツ)_/¯
I dużą piwnicę...
@running: Jakoś od 147 dni życia tego ogłoszenia się nie znaleźli ¯\_(ツ)_/¯
atuty? mozliwosc wlasnej aranzacji
Ja swoje mieszkanie sprzedaje juz pol roku- chetni sa,ale sa to kupce-golodupce
A cena srednia rynkowa w tej lokalizacji
Ale skoro od pół roku nie ma chętnych na zakup twojego mieszkania w cenie którą proponujesz, to znaczy że nie jest ono warte tej ceny.
A
Mialem umowionego goscia,termin u notariusza dogadany- typ przestal sie odzywac,nie odbieral telefonu...
Powiem tak: wydzwania do mnie fliper i chce kupic mieszkanie po cenie jaka bylem gotowy wczesniej sprzedac,ale z gosciem nie chce prowadzic interesow.
Problemem jest chyba suma transakcji i jej wpływ na psychikę. Po prostu, jeśli jesteś człowiekiem z normalnym poziomem dochodów i majątku, to przy kwotach rzędu kilkuset PLN obcowanie z debilami nie jest aż tak stresujące, w końcu możesz ich po prostu olać. Przy kwotach rzędu kilkuset tysięcy czy miliona PLN jest już