Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Stashqo: Dzięki za rzeczową recenzję, mam pytanie bo może masz rozeznanie w azjatyckich markach, myślisz że są szanse by do europy trafiła jakaś marka oferująca auto z bateriami o pojemności min. 117-120 kWh - czyli auto pretendujące do suta służbowego/rodzinnego?
  • Odpowiedz
@mechaniczny_pomidor: Nie znam się, ale nie sądzę, może jakieś wyjątki się trafią, ale to 120kwh to byłaby obrzydliwie otyła krowa z właściwościami jezdnymi poloneza, to już trzeba by na pneumatyce stawiać etc. Z takimi pojemnosciami (pomijając absurdalnie drogie ekstrema jak np. eqs z baterią 110kwh) trzeba czekac raczej na baterie solid-state a to kwestia jakichś 5 lat zanim powszechnie pojawia się na rynku.
  • Odpowiedz
@stashqo:

Wracając do wpisu to wycofuję się z tej uwagi odnośnie podnoszenia siedzeń, opcja oczywiście jest tylko ja nie potrafiłem jakoś ustawić (albo nie działało). Różowemu potem się udało, ale dopiero kiedy wróciliśmy z jazdy i oglądaliśmy sobie przestrzeń ładunkową na parkingu, nie sprawdziła więc czy będzie sięgać ręką czy nie.

Za to mogę dodać jeszcze uwagę odnośnie jakości obrazu z kamery cofania, niestety dość słaba rozdzielczość, może w pakiecie
  • Odpowiedz