Wpis z mikrobloga

#logikarozowychpaskow #pracbaza #informatyka #heheszki
Odzyskałem znajomej z pracy, prace magisterską z uszkodzonego "pendrajva"
Jak płakała, jak szlochała, jak dziękowała.

Już 2 miesiąc idzie do mnie z "najdroższą whisky jaką znajdzie w sklepie"

No chyba, że w żabce są whisky po 20 tys za butelkę, to pewnie dopiero zbiera na nią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 84
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@kodecss: somsiadka mi przerysowała auto w garażu podziemnym. A że mam pełnoletniego gruza, to machnęłam ręką i nigdzie nie zgłaszaliśmy. O, jak z mężem dziękowali powtarzając, że podrzucą łychę, bo zniżki by im poszły itp. Mówię, że nie trzeba. Nie, nie! Na pewno przyjdziemy, Pani nawet się nie zdenerwowała na żonę, no złoty człowiek!

Nie tylko nie przynieśli tego łiskasa, ale jeszcze typiara jak mnie widzi na ulicy to sie chowa
  • Odpowiedz
@kodecss: Złożyłem znajomemu komputer z serii tych wypasionych z ukrytymi przewodami, zasilaczem itd. Przez plexi walą po oczach ledy rgb. Spędziłem nad dopieszczaniem tego ponad dwa popołudnia. W zamian nie chciałem nic, ale uparł się na alkohol.

Jak odbierał komputer jeszcze się upewniał "jaki lubisz?", no i od tego czasu się w ogóle przestał odzywać.

W dupie mam takie znajomości.
  • Odpowiedz
@kodecss: gdybym miał dostawać po 5zł za każdą akcję gdy pomogłem jakiejś loszce i ona miała mi się jakoś odwdzięczyć, a tego nie zrobiła to bym dostał fajną dniówkę. Idzie się przyzwyczaić xD
  • Odpowiedz
się odwdzięczy i kupi mi najdroższego "łiskacza" jakiego znajdzie w sklepie.

To po co tak mówi, równie dobrze mogła powiedzieć.

Dzięki wielkie za pomoc.

@kodecss: A nie mówiła w jakim sklepie. Może w Rossmannie szuka ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz