Aktywne Wpisy
Zoriuszka +401
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
detar +390
Szykuje się „obiektywny” reportaż wykonany w tak dramatycznym stylu, że nawet Bergman by pozazdrościł wyreżyserowanej dramaturgii. Wszelkiej maści liberałowie i legaliści już rozpaczają nad bezprawiem do jakiej dopuściły się skłoterki, jak to zajęcie opuszczonego i nieużytkowanego od 20 lat terenu raptem staje się wielką tragedią dla właścicieli „którzy wejść do własnego budynku nie mogą” - może po tych dwóch dekadach nieużytkowania tej zapomnianej betonowej zabudowy zgubili oni po prostu klucze? Trudno powiedzieć.
Podczas gdy ludzi nie stać na własne miejsce, podczas gdy patologia deweloperska trwa w najlepsze, podczas gdy klasa średnia oraz wyższa masowo wykupują mieszkania w celu uzyskiwania „dochodu pasywnego”, co skutkuje potwornymi podwyżkami cen wynajmu, biedna opresjonowana stacja telewizyjna tworzy takie oto reportaże.
Halo tu antifa, squatujemy ten budynek ᕦ(òóˇ)ᕤ
#antykapitalizm #anarchizm #bekazlibka #wolnosc #sklot #wroclaw #j------n
Ale zrób to teraz, chętni na pewno się znajdą, bo czemu miałbyś tego nie zrobić?
Komentarz usunięty przez moderatora
Darmowego konta na wykopie do którego musisz podać kilka danych innym nie oddasz, a chcesz dysponować nieswoją
Komentarz usunięty przez autora
@dareckidarek: Dlaczego akurat incelo?
@Shatter: Dla mnie spoko, lepiej żeby ktoś zjadł, niż żeby miało się zmarnować.
@mcxero: Próbowałeś znaleźć dobrze płatną pracę będąc bezdomnym?
Pewnie nigdy w życiu nie spotkało cię takie doświadczenie szukania pracy nie mając nic.
Komentarz usunięty przez autora
@Gaku745: To może najpierw trzeba iść do mniej płatnej by mieć za co załatwić sobie jakieś lokum do mieszkania? Tak jak to dziesiątki czy setki tysięcy ludzi robi?
@Shatter: Weźmiesz to co nie będzie mi potrzebne i nie użyję.