Aktywne Wpisy

dudi-dudi +1590
Wielka afera, bo różową za kolano złapałem w aucie.
Jedziemy sobie spokojnie z różową tam gdzie ona chce, więc prowadzę i złapałem ją za udo, kolano dla rozluźnienia atmosfery. A ta krzyki wrzaski, co ja wyrabiam, wysiadaj.
Kazała mi się przesiąść i że wracamy do WORDu i nie zdałem ¯_(ツ)_/¯
Może następnym razem pójdzie lepiej (。◕‿‿◕。)
#logikarozowychpaskow
Jedziemy sobie spokojnie z różową tam gdzie ona chce, więc prowadzę i złapałem ją za udo, kolano dla rozluźnienia atmosfery. A ta krzyki wrzaski, co ja wyrabiam, wysiadaj.
Kazała mi się przesiąść i że wracamy do WORDu i nie zdałem ¯_(ツ)_/¯
Może następnym razem pójdzie lepiej (。◕‿‿◕。)
#logikarozowychpaskow

kubanfs +45

Komentarz usunięty przez moderatora
@ktomizajalnazwy: A co cie to obchodzi kto używa? Nie twój budynek, daj skłoterom skłotować w spokoju. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ktomizajalnazwy: Ale się nie znajdziesz nigdy, bo jesteś biedakiem polakiem z piwnicy i cierpisz na urojenia w postaci iluzji, że kiedyś będziesz posiadał 20 nieruchomości i z roztargnienia o jednej zapomnisz, tak na 20 lat. Przestań się łudzić i oprzytomniej.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ktomizajalnazwy:
źródło: comment_1631660113VV5cHKVMMN4hbznDCMoVHX.jpg
Pobierz@ktomizajalnazwy: Dobry opis kapitalizmu.
@Gaku745:
@Drakii
Nieruchomości porzucone przez ponad 10 lat powinny mieć status res derelictae.
@Gaku745: xd Weź nie przekładaj klasy średniej z USA do polski, bo nasza klasa średnia nie jest na tyle bogata, żeby kupować sobie mieszkania pod wynajem. Owszem, nasza klasa średnia (teraz) nie jest taka biedna jak niektórzy lubią o tym mówić. Tak naprawdę ich stać na wczasy, w miare dowolne zakupy w sklepach i inne luksusy, ale nie zarabiają takich pieniedzy, żeby kupować mieszkania na wynajem.
Bo wiesz ile
@SirSherwood: Sorry za offtopic, ale śmiechłem z "Klasa Brednia" xD
@Drakii: Dlaczego?
@Drakii: Niezły cope xD Aj tracisz rezon Drakii. Trzeba cię jakoś znowu do porządku doprowadzić kiedyś.