Aktywne Wpisy
klubzangli +35
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

wfyokyga +27
Wczoraj se widziałem 2 terminator, to teraz trzeba jedynke remastered obejrzeć. Pierwszej części to mało pamiętam
źródło: temp_file6613009213500803446
Pobierz

źródło: comment_1631620323E4p58wj83Dv49hEvQhTpm7.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/60422665
@Tywin_Lannister: xD
Doświadczenie pokazuje, że wszystkie inicjatywy opodatkowywania bogatych prowadzą do biednienia biednych. Wg polskiego rządu klasa średnia to 1200 euro na miesiąc. Dziwi Cię, że jak ktoś ma 2 miliony to go trzęsie na widok takich komunikatów? Pomijam, że im bardziej zatrujesz bogacenie się, tym mniejszy drive ludzie będą mieli, żeby robić duże rzeczy. W imie czego to?
Cope more.
@true-true: Co nie zmienia faktu, że nawet takie jedno razowe obrobienie biliarderów by nie zaszkodziło. Potem wprowadzić związanie pracy ciecia do pracy CEO i niech zarabia proporcjonalnie do reszty pracowników.
Zabrzmie jak lewak ale jemu te miliardy i tak się
możesz najwyżej zachować milczenie.
@Tywin_Lannister: a miliarderzy by cię już nie śmieszyli? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Biedak ma takie samo prawo mieć poglądy na temat polityki fiskalnej co Bezos, i może mieć je znacznie bardziej wartościowe.
A szansa, że będą bardziej wartościowe niż poglądy żenującej, pustogłowej i hasłowej AOC jest bez wątpienia ogromna.