Szukam baterii do redmi note 7, praktycznie wszystkie z allegro są słabej jakości i mają słabe opinie. Jest ktoś w stanie polecić jakąś sensowną baterie?
@daniel1173: Przerabiałem niedawno ten temat. Nie polecam też baterii od Green Cell. Natomiast przy kupnie kolejnej wziąłem od tego sprzedawcy i jestem mega zadowolony. Bateria trzyma tak jak należy. Telefon jeszcze posłuży. Dodatkowo polecam wymienić płytkę ze złączem ładowania, bo jest przykręcona przy pomocy śrubek.
@Matheusz93 złącze mam akurat w pełni sprawne, zastanowię się nad baterią, bo te nohon z ali wychodzą ponad 100, a telefon ma ze 2 miesiące wytrzymać i nie ma sensu w niego tyle kasy ładować. Bateria spuchła i chcę ją jak najszybciej wymienić.
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Szukam baterii do redmi note 7, praktycznie wszystkie z allegro są słabej jakości i mają słabe opinie. Jest ktoś w stanie polecić jakąś sensowną baterie?
@LuxEtClamabunt
Komentarz usunięty przez moderatora
@daniel1173: