Aktywne Wpisy
GryzeKisiel +675
Byłem w sklepie i dopadło mnie takie sranie, że zrozumiałem ludzi, którzy potrafią stanąć na środku drogi i strzelić kupsko. Nie sądziłem że uda mi się wrócić do domu. Analizowałem już opcje defekacji w krzakach, a fale przychodziły niczym skurcze porodowe, z każdą minutą odstęp się zmniejszał. Straszne doświadczenie, nie życzę nikomu. Dotrwałem, ale czuję się zniszczony. #srajzwykopem #zalesie
WielkiNos +210
Lewacy tłumaczą psa, który zagryzł niemowlę w Zgorzelcu.
#zgorzelec #lewackalogika #psiarze #bekazlewactwa #dzieci #wtf ##!$%@?
#zgorzelec #lewackalogika #psiarze #bekazlewactwa #dzieci #wtf ##!$%@?
Co jest nie tak? Różowa twierdzi, że opieka nad domem i dziećmi powinna być rozłożona po równo. Twierdzi też, że to jest normalna praca.
A więc idąc tokiem jej rozumowania, sprawiedliwe jest, żeby mężczyzna poza swoją pracą dołożył sobie jeszcze połowę jej obowiązków związanych z opieką nad małym dzieckiem. W takim układzie mężczyzna pracuje 1,5 etatu, a kobieta pół etatu. RÓWNOŚĆ XD
Co jest najlepsze? Ja w tym poście pisałem ,że kolega (jego przykład) poświęca każdą wolną chwilę po pracy swoim dzieciom, ale to jest ZA MAŁO XD
#niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #bekazfeministek #p0lka #madka #rozowepaski #bekazpodludzi #karyna
Komentarz usunięty przez autora
A co ty będziesz robić? Bo skoro podział obowiązków w domu jest równy, to znaczy, że nie jest to praca, jak sama wcześniej stwierdziłaś. Więc będziesz się LENIĆ.
A jeśli
Dodatkowo chcialbym przypomniec, ze w chwili urodzin dziecka wszystkie nasze problemy i sprawunki nie
Komentarz usunięty przez moderatora