Wpis z mikrobloga

@NathirMajster: Ten mitoman już miał na mela sprowadzić prokuraturę, US, UP i kij wie co jeszcze. Jak doskonale wiemy menel po dziś dzień nie miał z ww. instytucjami żadnych problemów.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@NathirMajster: z całą sympatią dla Olo, ale na 207 też złożono zacny dono...zawiadomienie i nic to nie dało. Odszczekam co napisałem jak zobaczę konkrety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 7
@NathirMajster: Jak by miał na niego coś, czym faktycznie by się prokurator zainteresował, to by się nie pucował teraz z tego, tylko by po fakcie ogłosił. Kit wciska zwyczajowo :v
  • Odpowiedz
  • 3
@NathirMajster: Ale ile on już rzeczy ogłaszał? Chce zgrywać skuteczniejszego niż jest w rzeczywistości, a tylko odwrotny efekt osiąga.
Na warmi było takie powiedzenie - krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje. Uważam że w przypadku Olgierda sprawdza się ono doskonale.
  • Odpowiedz
@Zwanek: Ty myślisz, że Olo to kretyn jak inni redaktorzy! Ty też masz myślenie gówniarza z podstawówki widać! Akcja jest w rozpędzie i nikt Wam tutaj nic nie będzie przedstawiał i kwitów pokazywał. Dostaniecie materiał jak odwłok się oderwie w końcu a zresztą wszystkie lateksy usłyszą ten trzask!!!
  • Odpowiedz
  • 0
Ty myślisz, że Olo to kretyn

@tyskibaton81: Olo to JEST kretyn i pokazał to nie raz. Są ludzie po jego stronie, potrafiący dostrzec że jest zwyczajnym idiotą, ale im to nie przeszkadza, bo mają wspólne cele - tych rozumiem i jestem z tym jak najbardziej ok. Za to jak ktoś przyłazi tutaj i próbuje wszystkim wmawiać, jakim to Olgierd jest wielkim mastermindem, to mi zwyczajnie ręce opadają xD
  • Odpowiedz