@filip9111111: nie zwracaj uwagi na tego przygłupa @el_chapo_2020, nie ważne co napiszesz to i tak wspomni coś o tym, że idola ktoś Ci obraża, takie upośledzenie już ma mimo, że jest największym lizodupem don kasi zaraz po @bartexx96 XD
@el_chapo_2020: Nie traktuj ich powaznie, farmazonowi ferrariemu by kukle z dupska nawet wygryzli. Zwlaszcza ten przyglup @Legit_Info_12 ktory by sie jaral jakby mu multipla naharal w pysk :D
@el_chapo_2020: hahaha, zablokował bo został zniszczony ostatnio przeze mnie i boi się dalszej konfrontacji XDD widać, że fan don kasji xd, to, że zrobiłeś z siebie ostatnio pośmiewisko to przecież każdy wie, nie wiem po co o tym wspominasz xD, oj młody, młody ;v, mimo, że jesteś przygłupi to kibicuję Ci, że kiedyś się zmotywujesz i wyjdziesz na prostą, pozdro!
@Legit_Info_12: Gostek, jak ktos ma inne od Ciebie zdanie to nazywasz go fanem don kasi, gdzie sam dosc czesto go krytykuje, bo cos mu sie odkleilo po walce z Najmanem xd Poza tym sam co chwile zaczepiasz mnie w swoich wpisach, gdzie mam na Ciebie wywalone. To, ze Ty jestes fanbojem najwiekszego farmazona w internecie jakim jest Ferrari to juz tu kazdy wie, bo pod kazdym wpisie o nim sie
@bartexx96: sugerowanie, że nie jesteś lizodupem kasjusza - "Gostek, jak ktos ma inne od Ciebie zdanie to nazywasz go fanem don kasi" przecież każdy wie, że byś mu nawet zapłacił, żebyś mógł mu oblodzić XDD
a pisanie do mnie coś, że fanem ferrariego niby jestem XD, nic Ci tłumaczyć nie muszę bo najważniejsze jest to, ze ja wiem jak jest ;d, pozdrawiam z rodzinką.
@el_chapo_2020: dokładnie, tak jak napisałeś. w dyskusji z Tobą "pisałem Ciągle to samo" - dlatego, że tumanie nie potrafiłeś zrozumieć tego co do Ciebie piszę, miałem nadzieję, że jak powtórzę to samo kilka razy to w końcu zrozumiesz, myliłem się ;v,
"kopiowałeś moje poprzednie wypowiedzi i wklejałeś jako swoje" - po co miałem pisać Ci więcej argumentów skoro jednego nie potrafiłeś zrozumieć mimo, że tak jak napisałeś "pisałem ciągle to
@Legit_Info_12: Koncze dyskusje z toba, bo 12 w nicku to chyba faktycznie Twoj wiek. Takze do ksiazeczek i nie zapomnij wyslac 3 zlotych na pokerka swojemu idolowi ( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)
Gość twierdzi, ze Ferrari wyłapał ostatnio 3 liście od jakiś typów i mówił ze na policję zadzwoni xd
#famemma
Komentarz usunięty przez moderatora
a pisanie do mnie coś, że fanem ferrariego niby jestem XD, nic Ci tłumaczyć nie muszę bo najważniejsze jest to, ze ja wiem jak jest ;d, pozdrawiam z rodzinką.
"kopiowałeś moje poprzednie wypowiedzi i wklejałeś jako swoje" - po co miałem pisać Ci więcej argumentów skoro jednego nie potrafiłeś zrozumieć mimo, że tak jak napisałeś "pisałem ciągle to