@non-serviam: ale co dokładnie? Generalnie to UOKiK zajmuje się naruszeniem grupowych praw konsumentów a nie indywidualnych. Rzecznik praw konsumenta może Ci pomoc
@Pienio69: myślałem, że to, to samo ( ͡º͜ʖ͡º) A no wysłałem powerbank januszowi z allegro i stwierdza sam z siebie, że uszkodzenie z winy użytkownika, że jakieś zwarcie no to pytam janusza o protokół gwarancyjny, bo dysk Samsung, a gwarancje miał realizować producent ( ͡º͜ʖ͡º) Oczywiście cisza, janusz sobie sam tak stwierdził. Co jest żenujące, bo nie wiem
W wieku 30 lat odkryłem dwie rzeczy. Tostami nie najesz się choćbyś zjadł 6-7, krokietami również. Jem już chyba 5 krokieta i czuję, że muszę coś zjeść innego, żeby się najeść ( ͡°͜ʖ͡°)
@non-serviam: ale co dokładnie?
Generalnie to UOKiK zajmuje się naruszeniem grupowych praw konsumentów a nie indywidualnych. Rzecznik praw konsumenta może Ci pomoc
A no wysłałem powerbank januszowi z allegro i stwierdza sam z siebie, że uszkodzenie z winy użytkownika, że jakieś zwarcie no to pytam janusza o protokół gwarancyjny, bo dysk Samsung, a gwarancje miał realizować producent ( ͡º ͜ʖ͡º)
Oczywiście cisza, janusz sobie sam tak stwierdził.
Co jest żenujące, bo nie wiem