Aktywne Wpisy
Besalama +70

Nadia_ +329
Cześć Wrocław
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
Chciałabym nagłośnić sprawę, dotyczącą rozpylenia substancji odstraszającej dziki w jednym z wrocławskich żłobków. Sprawa dotyczy mnie osobiście, bo to żłobek mojej córy. Sprawca nadal jest poszukiwany, może ktoś kojarzy takiego gościa ?
07.09.2025 r. we wczesnych godzinach porannych gość podszedł do okna i wstrzyknął strzykawką z zewnątrz na okno prawdopodobnie hukinol. Rano pracownicy żłobka uchylili okno i w ten sposób został rozpylony kwas masłowy do środka. Żłobek zamknęli na tydzień i
źródło: 9abace31-7cdb-4dda-a47b-18c09b059961
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Wyjaśnijcie mi to, co te laski mają we łbie? Myślą, że jak gościu z kasą wybierze ją patrząc po nagim ciele, to będzie ją... Nie wiem, kochał?
Ożeni się z nią, że ona będzie jeździła tymi samochodami, nie będzie musiała pracować, itd? Nie, on ją wyrucha i poszuka sobie drugiej pustej lali, której się spodoba jego samochodzik xd
Zresztą, tu nie chodzi o to, co mamy do zaoferowania, nie leć na gościa, bo ma kasę, to nie będzie Cię traktował jak dziwki, proste.
Jak oczekujesz od faceta pieniędzy, to potraktuje Cię (słusznie) jak dziwkę.
Że ktoś wpadł na pomysł takiego programu, ktoś inny to przyklepał, a ludzie dla chwili (?)fejmu tam idą.