Wpis z mikrobloga

@wojtek_bez_portek lol, jakby oczekiwała, że on ją utrzymywać będzie xd

Wyjaśnijcie mi to, co te laski mają we łbie? Myślą, że jak gościu z kasą wybierze ją patrząc po nagim ciele, to będzie ją... Nie wiem, kochał?

Ożeni się z nią, że ona będzie jeździła tymi samochodami, nie będzie musiała pracować, itd? Nie, on ją wyrucha i poszuka sobie drugiej pustej lali, której się spodoba jego samochodzik xd
  • Odpowiedz
@konopiapolska Często trzeba sobą coś reprezentować, żeby ją osiągnąć.

Zresztą, tu nie chodzi o to, co mamy do zaoferowania, nie leć na gościa, bo ma kasę, to nie będzie Cię traktował jak dziwki, proste.

Jak oczekujesz od faceta pieniędzy, to potraktuje Cię (słusznie) jak dziwkę.
  • Odpowiedz
@wojtek_bez_portek: to jest cecha świń w krajach post sowieckich z wyłączeniem Czech (z moich obserwacji i doświadczeń). Polki, Ukrainki, Ruskie - jak się uśmiechniesz na ulicy, a nie siedzisz w Porsche albo nowym mietku to odwrócą wzrok xd Także (znowu z moich obserwacji i doświadczeń) dobrze jest znaleźć sobie partnerkę przed osiągnięciem jakiegoś tam statusu, ponieważ później bardzo ciężko jest odsiać fajne, szczere dziewczyny od gold diggerek.
  • Odpowiedz
@wojtek_bez_portek jezu tak, ha tfu dla organizatorów, że nie przywołali tej babki do porządku. Najpierw jednemu pocisneła, że ma małego a potem drugiemu pojechała. Nie widziałem czegoś takiego w wersji angielskiej czy niemieckiej. A już chłopa to szkoda nawet komentować ( ͡° ʖ̯ ͡°) porażka z tą polską wersją
  • Odpowiedz