Aktywne Wpisy

JamaloV8 +274
EA właśnie zbanowało moje konto, bo miałem na Steamie nick "FREE TIBET, F*CK CHINA" i grałem w Apexa z takim nickiem. Co najśmieszniejsze zbanowanego konta nie można odłączyć od Steama, więc każda gra multiplayer od EA, którą mam, jest już niegrywalna. Powtórzę jeszcze raz, bo nie było mnie słychać: FREE TIBET, FUCK CHINA AND EA. #apexlegends #gry #steam #fuckea #chiny
źródło: cxzu
Pobierz
lagomorph +424
Miałem to ogromne szczęście, że udało mi się wyrwać z #kolchoz
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek
Moja rodzina tego nie akceptuje xD. Wszystko zaczęło się od momentu, gdy powiedziałem na spotkaniu rodzinnym, że się zwolniłem z gastrokołchozu by rozwijać swoją działalność. Jak mój stary usłyszał, że nie wstaję o świcie tylko wysypiam się do oporu i pracuję 13-20 lub 14-21, bo sam sobie ustalam godziny pracy, to rozpoczął swój wywód słowami:
- to dlaczego Ty to synek

Przyszłość jest dziś.
#ciekawostka #f1 #motoryzacja #technologia
źródło: comment_16305853235IJNf2j8mwmzddezkfcgzo.jpg
Pobierz@markhausen: w garażu
źródło: comment_1630587078dUBq2U1e8orFpU9WwvPkxN.jpg
PobierzBudowa małego toru w skali 1:10 odzwierciedlajacego SPA, LaguneSeca, Monze, Nurburing. Budowa małych bolidów elektrycznych (ekonomia i serwis) w skali 1:10.
Wypasiony VR i symulator by czuć było każdy centymetr toru i można #!$%@?ć na złamanie karku ale nie łamiąc sobie karku :D
Według mnie będzie o wiele wolniej ze względu na lekki lag + jaki pisałeś, brak czucia wozu.
@Raa_V: ale w czym to miałoby być lepsze od obecnych symulatorów? Przez to, że bolidy byłyby 10x mniejsze od rzeczywistych to i tak byłaby to tylko namiastka prawdziwej jazdy. A przez fakt, że
źródło: comment_1630598833aOygkw1Z0FAM9JwwotNZhd.jpg
Pobierz