Aktywne Wpisy

Quashtan +7
W sumie kiedyś zrobiłem challenge, aby podejść do 100 randomów osób na ulicy - powiem wam tak po tym doświadczeniu, przestałem być w ogóle ciekawy świata ani też ludzi, oczekiwania nie przeżyły spotkania z rzeczywistością i w przeciwieństwie do redpillaków zaakceptowałem wnioski.
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno
z tej 100 osób to 70 osób chciało zamienić kilka słów, a 30% powiedziała z miejsca, że nie. Prowadziłem rozmowę, ludzie są bierni. Poza tym ich życie jest rutynowe zarówno

Metodzik +241
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10
🔥 Dziedzictwo Hogwartu za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
Metacritic: Metascore: 84/100, Userscore: 8.1/10

Hej wszystkim. Chce kupić opony całoroczne i mam pytanie do osób które jeżdżą na takich oponach. Jak wam sprawują się w zimę?
Decyzja o kupnie wielosezoonowych zapadła bo musze kupić opony teraz na zimę a potem drugie na lato. Do tego 2x wymiana opon w ciągu roku to koszt ok 200zl .
Jeżdżę dużo po mieście 80% reszta to trasa i drogi gorszej jakości.
Dobre wielosezonowe na ile starcza przy normalnej jeździe? Nie ruszam z piskiem opon i nie scinam zakrętów.
Moje opony mają rozmiar 195/65R15 91H
opony wielosezonowe dziela sie na 2 glowne grupy
1. bieznik klockowy - dobry na snieg, slaby na cala reszte, a w zasadzie tragiczny
źródło: comment_1630584177IPEPLPxjbO7VBjfUCpGz81.jpg
Pobierz2. bieznik bardziej letni - na wode, bloto
nexen 4 season na przyklad
źródło: comment_16305842311VnjJX1CljS9hTU3MdydJp.jpg
Pobierzjezdzisz po sniegu, niedosniezonych drogach - 1 - slabo trzyma na kaluzach, wodzie
jedzisz po rozjedzonym blocie, wodzie - 2 - slabo trzyma na sniegu
z takich tanich ale spoko
duzo drozsze to allseasoncontact continentala na przyklad - w zasadzie jednej z najlepszych jak nie najlepsze wielosezonowki