Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheJaster nawet jeśli, to po cholerne tam by był potrzebny lard? On służy chyba do ogłuszania ogromnych tłumów których nie da się kontrolować inaczej, a na granicy jest chyba dość mała grupka tych imigrantów
  • Odpowiedz
@Reezu: Raczej nie, zerknij sobie w Googlu jak wygląda policyjny reflektor, a potem na to co wrzuciło OKO-press.

@Lucider5: W Polsce LRAD i tak jest wykorzystywany tylko jako głośnik do przekazywania komunikatów.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
W Polsce LRAD i tak jest wykorzystywany tylko jako głośnik do przekazywania komunikatów

@TheJaster: Prawo prawem, rzeczywistość rzeczywistością. Wczoraj się urodziłeś?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Reezu: I coś zmienia to zdanie w kontekście tej sytuacji?

@TheJaster: W tej sytuacji nie, ale jeżeli chodzi o użycie tego zgodnie z przeznaczeniem producenta to tak. Zmienia. Będą mieć to w dupie, że jako głośnik xD
  • Odpowiedz
ale źle coś napisali?

@genocidegeneral: oni są dla mnie synonimem PiSu. Jak PiS zacznie mówić, że w dzień słońce świeci to zacznę podejrzewać, że ktoś je zajumał i podmienił na lampkę. Prawdę mówią to jak się przypadkowo pomylą.
  • Odpowiedz
przecież to jest retardyzm trzecia faza (przedostatnia), gorsze jest tylko bojkotowanie meczu bo transmituje go TVP Sport. Z takim zacietrzewieniem nigdy nie będzie w tym kraju lepiej.

@genocidegeneral: próbowałem się bawić w ustępstwa i kompromisy, ale granica między naiwniactwem "a każdym da się dogadać", a "dać się r----ć bez mydła" jest jednak dość wyraźna. Nabrałem się na Kukiza który właśnie miał być takim lisem cwaniakiem, merytoryczną opozycją, a stał się
  • Odpowiedz