Aktywne Wpisy

SunnO +103
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
annlupin +15
poprosiłam żeby mie horrory polecili to przyszedł jeden z drugim i mie namawiają dramaty oglądać a ja za słaba psychicznie jestem na takie filmy o życiu prawdziwe ja sobie wolę potwory jakieś pooglądać dla relaksu

#pracbaza #chlewobsranygownem #januszex #januszalfa
źródło: comment_1630354152lcsBU3rNeB2PvH6DzgLE96.jpg
Pobierzpol etatu + na zlecenie + po 12-14h dziennie
XD
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:U0CMvAqCcvsJ:https://www.olx.pl/oferta/praca/pracownik-ochrony-1-2-etatu-lomianki-od-zaraz-CID4-IDKJCQf.html+&cd=3&hl=pl&ct=clnk≷=pl&client=firefox-b-d
@deni28s: Czytaj: doimy Polaków i innych robaków aż miło
Komentarz usunięty przez autora
- oświetlenie stanowiska pracy
- strop na wysokości 2m
- VOX FM dla naszych kochanych pracowników
- chłosta zawsze zdezynfekowanym batem
- niezbędne narzędzia pracy
- odzież roboczą
- szkolenia stanowiskowe
- dostępne uczestnictwo w PPK
- możliwość rozwoju zawodowego
- wypłaty w złotówkach