Aktywne Wpisy

nutsheell +15
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

Timer_555 +389

źródło: comment_1630247701WI8aizdys7254e7wwx0WJn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@ayyy_lmao: Czekam aż wreszcie ubezpieczani będą ludzie a nie auta...
Ale jak ja mam zielone jako pieszy i mi auto stanie na środku pasów bo jakby poczekał przed to by mu coś się stało, to już się okazuje że "przesadzam", "mogę ominąć".
W każdym razie dążę do tego że w każdej grupie poruszającej się po drodze są takie same
Komentarz usunięty przez autora
@ayyy_lmao: nie będzie ukarany za to samo,
Dokładnie, jeśli ludzie się o takie pierdoły chcą pozabijać i jeszcze chwalą się tym w internecie to gorzej już chyba być nie może...
@bylem_zielonko: czy ja wiem? IMHO osoba wjeżdżająca celowo w rowerzystę który nie zagraża bezpośrednio jej życiu popełnia znacznie poważniejsze przewinienie.
obiektywnie rzecz ujmując przejazd na czerwonym świetle to poważne przewinienie, celowe wjechanie w innego (zwłaszcza niechronionego) uczestnika drogi to poważne
@gatineau: no ale nie wjechał w żadnego rowerzystę tylko zatrzymał się przed nimi. A podjeżdżanie mógłby tłumaczyć tym, że nie spodziewał się, że mimo czerwonego światła rowerzyści będą ciągle jeden za drugim wjeżdżać na to przejście
@bylem_zielonko:
Imho w chwili w której zaczął podjeżdżać miał rowerzystów przed maską - ruszanie w momencie w którym masz innego uczestnika drogi przed maską to przestępstwo, nie ma tu znaczenia ile czerwonych świateł po drodze ten uczestnik minął.
A "mógłby tłumaczyć" czymkolwiek, pytanie czy sąd by to