@Cukrzyk2000: czasem mi się wydaje że z przygłupimi konsaerwami nie da się rozmawiać na argumenty jak z człowiekiem inteligentnym i trzeba użyć pałki to tak jak rozmowa z sebixem on nie rozumie innego argumentu jak argumentum ad piescium w jego ryj podobnie zachowują się pisowskie konserwy
@Cukrzyk2000: pociesz się chociaż tym, że najwyraźniej możliwość splunięcia ci, gejowi, w twarz jest warta ponad 10.000.000.000,00 złotych polskich. To się nazywa prestiż. Gdzie ja żyję (-‸ლ)
https://www.wykop.pl/wpis/59993825/bede-jutro-na-sesji-sejmiku-wojewodztwa-lubelskieg/
@PLTR2016, @przeciwko78, @elf_pszeniczny, @cvbnm, @panjunkers, @Tajch, @KeMore64, @jPaolo2, @CitizenErased, @gardzenarodowcami, @Szymson, @Evarrez, @Vanak, @retall, @vegetator21, @EvilToy, @Jake_921, @panzyd, @unknown_nickname, @Baleburg, @Helios321,
Co to dla psychoprawicy jakieś 10 mld, przecież za tyle to można ledwie utrzymać stację telewizyjną przez 5 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to tak jak rozmowa z sebixem on nie rozumie innego argumentu jak argumentum ad piescium w jego ryj podobnie zachowują się pisowskie konserwy
Gdzie ja żyję (-‸ლ)
Komentarz usunięty przez autora