Aktywne Wpisy
braindeadslon +963
Goronco +53
Dziękuję pan kanar za zepsucie dnia xd
Ja #!$%@? jakim to trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby wykonywać pracę utrudniającą innym życie. Pewnie najpierw chcieli się dostać do policji, potem do milicji a na końcu dostali się jedynie na kanara xD
#bekazpodludzi #tramwaje #zalesie ##!$%@? #zlodzieje
Ja #!$%@? jakim to trzeba być nieudacznikiem życiowym żeby wykonywać pracę utrudniającą innym życie. Pewnie najpierw chcieli się dostać do policji, potem do milicji a na końcu dostali się jedynie na kanara xD
#bekazpodludzi #tramwaje #zalesie ##!$%@? #zlodzieje
#gory #tatry #single #kiciochpyta
@modzelem: dlatego pytam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pilot1123: dzięki!
@pieczywomaca: czyli że co? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@franaa: zią, ludzie chodzący po górach są trochę innym gatunkiem niż normiki. Ja od wielu lat w górach śpię po wiatach, a często na glebie bo mnie schroniska #!$%@?ą i nigdy mi nikt nic złego nie zrobił, a prawie zawsze chodzę sam.
Poza tym jak opka chce po Tatrach chodzić, to określenie
@benzyna_abstrakcyjna: why not both ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MojWlasciciel: mi ostatnio "coś" zarąbało 1 kijka z koleby w tatrach XD
@Kawunia_z_rana: no to organizuj, ale musisz napisać konkretnie, na zasadzie "kto jutro ze mną jedzie?". Jak coś ja chętnie dołączę :)
Swoją drogą, ostatnio byłem pierwszy raz sam i też jest fajne doświadczenie
@franaa: znam kilka różowych kimających po lasach, i głównym ich problemem jest robactwo w śpiworze a nie ataki fizyczne.
Na prawdę myślisz że ludzie chcący innym zrobić krzywdę nie mają nic innego do roboty tylko szukać ofiar w górach i lasach?( ͡° ͜
https://www.facebook.com/groups/tatry.krakow/ to jest ta grupa.
jak jesteś z Krakowa, to możesz się odezwać, też szukam towarzystwa
Ja czasem chodzę sama, ale po niskich górkach raczej, bo kondycja i umiejętności górołaźnicze zerowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gdziemieztym: to było osiemnaście lat temu... Jeden typ na dziesiątki tysięcy ludzi chodzących po górach.
W dodatku wyjątkowo tępa była, bo gość był prawie 2x starszy od niej.
@franaa: Kiedyś oglądałem jakiś wywiad z kimś z TOPRu i facet opowiadał, jak ściągali gościa ze ściany, bo umówił się na fb z jakimś nieznanym typem na wspinaczkę, po drodze się pokłócili i go po prostu na tej ścianie zostawił. ¯\_(ツ)_/¯
Gdybyś potrzebowała jakiegoś info pozaszlakowego, pisz śmiało, postaram się coś pomóc ( ͡° ͜ʖ ͡°)