poradnikspeleologiczny
poradnikspeleologiczny

Ile akcji GME posiadasz?

• 1 7.2% (6)
  • 2 4.8% (4)
  • 2+ 41.0% (34)
  • wszedłem za full 22.9% (19)
  • mam tylko popcorn 24.1% (20)

83 głosy

0
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Gacrux
@poradnikspeleologiczny: no kurna, 2+ xD? co to za widełki. Mordy mają tu ilości trzycyfrowe
1
beretzantenka
beretzantenka
@poradnikspeleologiczny: zdźebko bez sensu. Można mieć 2 i wejść za full. Można mieć 100 i nie być nawet blisko fulla. Widełki raczej powinny być 1, 2-5, 5-10, 10-30, 30-100, 100-200, 200+
1
poradnikspeleologiczny
poradnikspeleologiczny
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
Gacrux
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
poradnikspeleologiczny
poradnikspeleologiczny
@beretzantenka: nie chciałem tak rozbudować ankiety, poza tym myślałem że większość 4fun i będą tylko odpowiedzi 1 lub 2
0
poradnikspeleologiczny
poradnikspeleologiczny
jakieś DD

@Gacrux: co to? nie siedzę w temacie tylko trochę jakiś czas temu jak się rozkręcało i dopiero od 2 dni coś czytałem
0
Gacrux
co to?

@poradnikspeleologiczny: jezus... obyś trollował.
Jeśli nie: https://pl.wikipedia.org/wiki/Due_diligence
nie wiem czy znasz angielski i jak dobrze, ale jeśli znasz dobrze, to tu masz faq:

https://www.reddit.com/r/Superstonk/comments/owmnfl/pinception_dd_news_announcements_memes_and_more/
0
poradnikspeleologiczny
poradnikspeleologiczny
@Gacrux: Nigdy nie "bawiłem" się w kupno akcji, termin ten jak rozwinąłeś skrót DD to teraz kojarzę. Zastanawiałem się nad kupnem 1-2 akcji GME zgodnie z radą jednej z osób na tagu i nawet ściągnąłem apkę degiro ale coś mnie powstrzymało na etapie dokumentu tożsamości.
0
Gacrux
@poradnikspeleologiczny: nie wiem... chyba inaczej rozumiemy termin "zabawa".
Miśku, to nie jest zabawa a inwestycja realnymi pieniędzmi. Pieniędzmi które możesz stracić.
0
beretzantenka
beretzantenka
nawet ściągnąłem apkę degiro ale coś mnie powstrzymało na etapie dokumentu tożsamości.

@poradnikspeleologiczny: No więc wiesz wnusiu, dziadek mógł być bajecznie bogaty, ale nie chciał, żeby się dowiedzieli, że tak na prawdę nie jest poradnikiem speleologicznym.
0
poradnikspeleologiczny
poradnikspeleologiczny
@Gacrux: dlatego jest cudzysłów pysiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
poradnikspeleologiczny
poradnikspeleologiczny
@beretzantenka: czy bajecznie? przy mojej chęci zakupu jedynie max 2 akcji to raczej nie
0