Aktywne Wpisy

nutsheell +11
Co mam zrobić, jak chce wziąć ślub, a nie mam świadków?
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach
Świadomie z niebieskim izolujemy się od ludzi i nie mamy żadnych znajomych. Już jeden termin nam przepadł bo nie mieliśmy świadków, USC mówił że absolutnie nie ma opcji żeby urzędnicy nimi byli
Pisałam na lokalnych grupach, że szukam świadka na ślub, płacę 200zł każdemu bo to przecież 15 minut roboty to były same heheszki
Co za gówniany archaiczny przepis o świadkach

notakjakbytotalnie_ +117
obiadokolacja chłopska
źródło: temp_file628766008230610877
Pobierz

Zagotowalem 1 litr wody destylowaniej, dodalem szklanke octu, plaska lyzke sody oczyszczonej, do tego dwie szklanki Cola-Coli, tabletke do zmywarki i pol cytryny, miksture ponownie dorpowadzilem do temperatury wrzenia. Wlalem to do zbiornika i potrzasalem przez 3min, zostawilem to na 45 minut, zeby sie pogryzlo. Po tym czasie wszystko wyszorowalem szczoteczka i ponownie wlalem miksture na kolejne 25 minut. Zbiorniczek wsadzilem na 3 minuty do mikrofalowki, wyplukalem go woda i wygladal dokladnie tam samo wiec kupilem nowy.
#poradnik #pomoc #samochody
źródło: comment_1630038258hMDBtaYfZr5i0wMlPumANM.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@koraki: tak a i tak odpisuje
Komentarz usunięty przez autora
@NapoleonBornToParty: czasami warto nie pisać nic niż napisać takie coś
@mandoly768: Po co mieszać kwasy z zasadami - dlatego, żeby otrzymać związki kompleksujące, które mogą coś więcej rozpuścić. Poza tym jak się za dużo sody sypnie to kwasem po prostu obniżasz pH, żeby np. nie zniszczyć zbiornika.