Aktywne Wpisy
1-1-1-1 +82
Jak już wcześniej pisałem, nikt tak dobrze nie zrobi z młodych chłopaczków pilowców jak polki, które dają dobre rady związkowe xDD I jeszcze te komentarze lajkowane w tysiącach xDDD
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
#redpill #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
PIAN--A_A--KTYWNA +336
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Śniadanie na oddziale patologii gastronomicznej.
Pajda chleba z serem 22zł.
Ogórek 2zł.
Pomidor 2zł.
Szczypiorek 2zł.
Razem 28zł za obie kromki.
Festiwal Wina, Piwa i Sera na pl. Nowy Targ. Brak paragonu. Brak kasy fiskalnej. Brak możliwości zapłacenia kartą. Teatralne wzdychanie sprzedawczyni kiedy odmówiłem zostawienia napiwku z 50zł.
Zwykły chleb. Składniki też zwykłe, nie żadne eko. Kupione, bo 40 minut po otwarciu festiwalu ponad połowa foodtrucków nadal była zamknięta lub nie przyjmowała zamówień, a my byliśmy głodni. Nie wrócę, przynajmniej do tego stoiska.
Brak jakiejkolwiek ochrony, dziekI czemu dwa agresywne kundle radośnie ujadaly na klientów, bo właścicielom nie chciało sie wziąć kagańców, a jeden (kundel nie właściciel) na moich oczach zesrał się pod stolikiem, przy którym później siedzieli inni klienci. Pani organizator (którą poznalem, bo organizuje bazar Hubskiej) która kręciła sie po terenie nawet to nie przeszkadzało. Wychodząc ok. 14 nadal część wystawców była zamknięta. Po 2h wyszedłem niezadowolony i nienajedzony.
Komentarz usunięty przez autora
Na co liczą? Na jednorazowe obsługiwanie c oraz to nowych, niczego nie świadomych klientów? Bo na utrzymanie klienta to raczej nie.
Ostatnio pewna knajpka w mojej okolicy, gdzie jadałem od czasu do czasu podniosła
@PtactwaWiele: może i było słabo, ale przynajmniej było drogo.
@LuxEtClamabunt: słuuuchaj, nie myślałeś o założeniu foodtrucka? zresztą nawet foodtrucka nie trzeba, oni wystawiali się z namiotu xD
@NaglyAtakGlazurnika: a to dobre, tego nie znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja rozumiem, że inflacja i drożyzna, ale pazerność i zachłanność też robi swoje. Nie mówię o pazerności jedynie w gastronomii, a wszędzie. No bo skoro X podrożało o 5%, to ja podniosę cenę Y o 20% ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■
jak widac goscie na foodtrackach jeszcze nie są cenoczuli :D
panie, jesteś na wykopie
@nofink: no skoro to był wpis sponsorowany to ciężko by było inaczej
@rovi: tym bardziej, że w Spiżu na rynku można nawet ciut taniej kupić całkiem niezłe p--o z ich własnego browaru i dostać do tego chleb ze smalcem "gratis" ( ͡° ͜ʖ ͡°)