Wpis z mikrobloga

potrzebuje bardzo jakichś protipów jak sobie stępić smak, muszę wypić 4l w 5 godzin czegoś bardzo niedobrego na badania, nie mogę tez spożywać kompletnie nic innego oprócz wody. Nie jestem w stanie wypić nawet łyka bez cofania a przede mną jeszcze 4l, i czym mogę się chociaż trochę pozbawić smaku? gumy miętowe w dużej ilości nie pomagają
#medycyna #kiciochpyta #protip #lekarstwa #leki
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@potencjalnypatriota47 mógłbyś wypić szklankę cytryny, ale jak nie możesz pić to może chociaż wypłukaj sobie buzię takim sokiem? Mi szklanka cytryny kiedyś pomogła zabić smak jakiegoś niedobrego leku
  • Odpowiedz
@potencjalnypatriota47: nie jestem lekarzem, ale wydaje mi się, że na luzie można pić wodę smakową w trakcie tej operacji (jeśli mówimy o tej o której myślę), a niektórzy to nawet dodają sok jabłkowy czy cytrynowy bezpośrednio do preparatu ¯\_(ツ)_/¯ no i tak jak wyżej, staraj się nie myśleć o smaku pijąc
  • Odpowiedz
@yettering: ahh, to współczuje, ja niestety nie poradziłem sobie. udało mi się wypić tylko jeden litr z czterech dzięki temu ze wycisnąłem do niego 2 cytryny. natomiast skutki okazały się o wiele gorsze niż się spodziewałem, oprócz oczywistych doszło do tego ogromne osłabienie, czuje się cały czas jakbym miał zejść w każdej następnej sekundzie, mam silne zawroty głowy, plus przy wstawaniu jestem o krok od utraty przytomności. dosłownie ten jeden
  • Odpowiedz
@yettering: tak, jest naprawdę okrutny w smaku, nie wiem do czego go porównać. Byłem mimo wszystko na badaniu, i okazało się że nie było tak źle jak się spodziewałem, miałem dobrze przepłukane jelita i nie było żadnych komplikacji, ale i tak dostałem małą naganę od doktora że nie powinienem tak robić
  • Odpowiedz