Aktywne Wpisy

BadBoyIndygo +14
Wydaje mi się, że poznałem materiał na żonę. Od niedzieli wysyła mi swoje zdjęcia w mojej bandanie i na każdym jest uśmiechnięta, co mocno kontrastuje z tym w jakim stanie widziałem ją pierwszy raz.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
Od lat korzystam z bandany w jeden sposób, a ona używa jej, żeby wiązać włosy podczas malowania się, robi sobie z nią różne fryzury albo nosi jako bransoletke.
Dziwnie się czuję, rumienie się i wibruje mi w brzuchu.
źródło: IG
Pobierz
vieveble +20
W-----a mnie nie wierność. Nie ważne czy ze strony niebieskiego czy różowego. Jest to spowodowane tym ze moja pierwsza poważna (tak to traktowałem) dziewczyna dała sie zerżnąć mojemu przyjacielowi u niego na domówce na którą ją zabrałem. Ja bylem wtedy nią zafascynowany a ona sie puściła w garażu na u------m stole roboczym. Do tej pory mi sie to w głowie nie mieści. Ale wiecie czego najbardziej mi jest żal? Ze po tej

#rower
źródło: comment_1629891042d3ISoCTOZr68WnqGeGHNUh.jpg
Pobierzźródło: comment_16299105102tPO1nb5hiXH3TWdMtJHHj.jpg
PobierzNa asfalcie szybciej niż na MTB, a terenie szybciej niż na Szosie ;)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Pedalarz mind be like:
Jasne, ty będziesz miał przepisy po swojej stronie i połamane nogi, bo nie możesz tego zrozumieć że zachowujesz ostrożność i ograniczasz prędkość dla własnego bezpieczeństwa.
Z takim podejściem po prostu cię to czeka
źródło: comment_1629925067Hdxmpzj28LLjGlNrIagIn8.jpg
Pobierzźródło: comment_1629926156KpGDd6mzUhOz8E6tHwHuQ7.jpg
PobierzA co do tego jak ja jeżdżę. Tak,.jako pieszy i rowerzysta robię to pewnie, często na granicy ryzyka, ale jeżdżę codziennie rowerem po warszawie od 12 lat